De unieke combinatie op één locatie

Beach Challenge voor bedrijven

Plaats in winkelmandje

De Beach Challenge is het ultieme bedrijfsuitje op ons gloednieuwe strand in de buitenlucht. De challenge biedt een grote variatie in actieve én passieve spellen. Hierdoor is dit een ideale activiteit voor iedereen en werken jullie ook nog eens aan teambuilding. 

Er worden teams gemaakt waarbij jullie het bij elk spel tegen elkaar gaan opnemen. We testen onder andere jullie geheugen, samenwerking, snelheid en behendigheid. Maar ook communicatie. De Beach Challenge duurt maximaal 1 uur en jullie spelen zes verschillende spellen.

  1. Kokosnoten zoeken: 

In het veld liggen 30 kokosnoten. Eén speler uit elk team wordt geblinddoekt en gaat op handen en voeten het veld in. Doel is om de kokosnoten te verzamelen in de daarvoor bestemde kist. Jullie mogen maximaal 1 kokosnoot per keer meenemen. Ook de anderen hebben een belangrijke taak: die zullen aan de zijlijn aanwijzingen geven waar hun teamlid precies heen moet. Na twee kokosnoten is de volgende speler aan de beurt. Zijn alle kokosnoten uit het veld gehaald? Dan is het spel afgelopen en worden de kokosnoten geteld. Het team met de meeste kokosnoten heeft gewonnen.

  1. Memory: 

Er liggen in totaal 15 memories verspreid in het veld. De teamleden van elk team krijgen om beurt de kans om twee plankjes om te draaien en zo twee gelijke plaatjes te vinden. Is dit niet het geval, dan draaien ze de plankjes weer om zodat ze niet meer zichtbaar zijn. Je speelt het spel uit totdat alle memories zijn verzameld. Het team met de meeste memories is de winnaar.

  1. Ringwerpen op target: 

Bij dit spel krijgt elk team 15 ringen. Vanaf een bepaalde afstand mag je gooien op de targets (paaltjes) op het bord. Het is de bedoeling dat beide teams tegelijkertijd gooien. Als alle 15 ringen zijn gegooid, dan mogen jullie de ringen weer gaan halen en verdergaan waar jullie zijn gebleven. Het team dat als eerst om elk target (paaltje) een ring heeft gegooid, is de winnaar.

  1. Rails race:

Elk team krijg 3 gehalveerde bamboepalen. Het doel is om de kokosnoot/tennisbal van punt A naar punt B te brengen. Door de bamboepalen tegen elkaar aan te houden, van hoog naar laag, zal de kokosnoot/tennisbal gaan rollen door de bamboepalen. Het parcours is langer dan de bamboepalen bij elkaar, dus het is de bedoeling dat de persoon die het dichtst bij punt A staat snel naar voren rent. Zo verleg je de baan/rails om bij punt B te komen. Mocht de kokosnoot/tennisbal eruit vallen dan, moeten jullie weer vanaf punt A beginnen. Als dit spel heel snel wordt gespeeld, dan kun je bijvoorbeeld best of 3 doen.

  1. Tangram puzzel: 

Bij de tangram krijgt elk team verschillende puzzelstukken. Deze vormen samen een vierkant. Het is de bedoeling dat jullie de stukken op de juiste plekken leggen, en zo de puzzel oplossen. Het team dat het snelste de puzzel oplost is de winnaar. Dat wordt dus flink samenwerken!

  1. 3 of 4 op een rij: 

Dit is een soort estafettespel. Je loopt vanaf het beginpunt naar het veld met hoepels toe, om daar jullie eigen kleur kikkers in het veld te leggen. Daarna ren je snel weer terug. Eenmaal bij je team aangekomen, mag de volgende met een kikker naar het veld om uiteindelijk 3 op een rij te vormen. Liggen de 3 kikkers in het veld en is er nog geen 3 op een rij gevormd? Dan mag de volgende persoon naar het veld rennen en een van zijn eigen kleur kikkers verplaatsen. Mocht dit spel snel gaan, dan kun je best of 3 doen. Ook is het mogelijk om 4 op een rij te spelen.

 

Mochten er ook kinderen deelnemen aan dit bedrijfsuitje, dan kunnen we de spellen voor hen gemakkelijker maken. Willen jullie voor of na de Beach Challenge nog een andere activiteit doen? Met meer dan 50 activiteiten onder één dak hebben we mogelijkheden genoeg! Ook voor eten en drinken. Kijk rustig rond op onze website of neem contact met ons op voor een bedrijfsuitje op maat.

Mocht het slecht weer zijn, dan bieden we jullie een alternatief binnenprogramma aan. Ook is het in dat geval mogelijk om het bedrijfsuitje te verzetten.

Beach Challenge € 15,50

Prijs p.p: Incl. 9% BTW
Min. personen: 10
Tijdsduur: 60 minuten
Minimale leeftijd: 8
Plaats in mandje

Deals

Beach Challenge All-inclusive

All-inclusive arrangement inclusief: 
Beach challenge 1 uur, all you can grill en onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Tijdsduur arrangement:
3 uur

€ 55,-
Plaats in mandje

Combineren met

Saté

Saté

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

LED Bowlen

LED Bowlen

Levend tafelvoetbal

Levend tafelvoetbal

panda-beach-beach-challenge-5-3.jpg
panda-beach-beach-challenge-3-.jpg
panda-beach-beach-challenge-9-1.jpg
panda-beach-beach-challenge-2-1.jpg
panda-beach-beach-challenge-8-.jpg
btn-deals