De unieke combinatie op één locatie

Beach Soccer voor bedrijven

Plaats in winkelmandje

Ben je bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje? Daag je collega’s dan uit met Beach Soccer! Houd je van voetbal, dan is er niks leukers dan lekker met je voeten in het zand zoveel mogelijk doelpunten scoren. We hebben een gloednieuw beachterrein waar je je helemaal kunt uitleven.

Heb je nog nooit beach soccer gespeeld? Geen probleem, we leggen je graag de spelregels uit. Je moet minimaal met zes personen zijn, zodat jullie drie tegen drie kunnen spelen. Vervolgens gaan jullie met je team zoveel mogelijk doelpunten scoren. Maar er zijn wel wat regels waar jullie je aan moeten houden. Zo mag je je tegenstander niet tackelen, en niet vasthouden. Want dan is het een vrije trap voor de tegenstander. Houd je de ander vast op 5 meter van de goal, dan mag je collega van het andere team vanaf de middenlijn in dribbelen richting de goal en in 1 beweging proberen te scoren! Komt de bal buiten de zijlijn terecht, dan mag het andere team intrappen(in plaats van ingooien). En komt de bal over de achterlijn terecht, dan is het een keeperbal. Zijn jullie met 12 collega’s of meer, dan kunnen jullie een beach soccer toernooi doen. Wie scoort de meeste doelpunten en is het winnende team?

Van beach soccer krijg je natuurlijk trek. Gelukkig hebben we een breed aanbod op het gebied van eten en drinken. Wat dacht je van een lunch buffet, of een All you can BBQ? En mocht je een dagvullend programma wensen, dan kan dat ook. Buiten én binnen. We hebben namelijk meer dan 50 activiteiten onder één dak. We helpen je graag aan een bedrijfsuitje op maat.

 

Beach Soccer € 11,25

Prijs p.p: Incl. 9% BTW
Min. personen: 6
Tijdsduur: 30 minuten
Plaats in mandje

Deals

Beach soccer + Elastiek voetbal All-inclusive

All-inclusive arrangement inclusief:
30 minuten beach soccer, 30 minuten elastiek voetbal, all you can grill en onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Tijdsduur arrangement:
3 uur

€ 65,-
Plaats in mandje

Combineren met

Saté

Saté

Beach Volleybal

Beach Volleybal

Fluorgolf 3D

Fluorgolf 3D

All in the game

All in the game

avontuurfabriek-panda-beach-beach-soccer-2-.jpg
avontuurfabriek-panda-beach-beach-soccer-1-.jpg
avontuurfabriek-panda-beach-1-.jpg
btn-deals