De unieke combinatie op één locatie

Beach Volleybal voor bedrijven

Plaats in winkelmandje

Ben je bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje? Houden je collega’s van volleybal en strand, dan valt beach volleybal zeker in de smaak! Actief bezig zijn met je blote voeten in het zand, op ons gloednieuwe beachterrein.

Zijn jullie nog niet bekend met dit zomerse spel? Geen probleem, we leggen het graag alvast aan je uit. Jullie worden in teams verdeeld, van drie tot zes spelers. Vervolgens kiezen jullie allebei een kant van het net en kan het spel beginnen. Het doel? Zoveel mogelijk keer de bal bij de tegenstander op de grond krijgen! De speler die rechtsachter staat, serveert de bal onder- of bovenhands. De bal moet aan de andere kant van het net terechtkomen, tussen de lijnen. Het andere team wil natuurlijk dat de bal zo snel mogelijk weer aan de andere kant van het net terechtkomt.

Komt de bal bij de tegenstander op de grond, dan verdient jouw team 1 punt en mag er opnieuw worden geserveerd. Degene die serveert wisselt, omdat de posities steeds naar links doordraaien. Dit gaat zo net zo lang door tot een team als eerste 15 punten heeft gekregen, mits er 2 punten verschil in zitten.

Heb je er al zin in? Reserveer dan snel je beach volleybal bedrijfsuitje! Wil je hierna nog een activiteit doen, dan is dat ook mogelijk. Met meer dan 50 activiteiten hebben we voor ieder wat wils. Blijven eten kan ook. Wat dacht je van een lunch buffet of een All you can BBQ? Kijk rustig rond op onze website voor de mogelijkheden, of neem contact met ons op voor een advies op maat.

Beach Volleybal € 11,25

Prijs p.p: Incl. 9% BTW
Min. personen: 6
Tijdsduur: 30 minuten
Plaats in mandje

Deals

Volleybal + Lasergame All-inclusive

All-inclusive arrangement inclusief:
30 minuten volleybal, 12 minuten Lasergame, all you can grill en onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Tijdsduur arrangement:
3 uur

€ 62,50
Plaats in mandje

Combineren met

Hamburger

Hamburger

Beach Soccer

Beach Soccer

Lasergame

Lasergame

Arrow battle

Arrow battle

avontuurfabriek-panda-beach-beach-volleybal-1-.jpg
avontuurfabriek-panda-beach-beach-volleybal-3-1.jpg
avontuurfabriek-panda-beach-2-5.jpg
btn-deals