familie-en-vrienden-led-bowlen
familie-en-vrienden-bubbelvoetbal
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal
familie-en-vrienden-karten

De unieke combinatie op één locatie

Beach Bootcamp voor familie & vrienden

Plaats in winkelmandje

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een dagje of avondje uit met je familie of vrienden? Bij de Avontuurfabriek heb je volop keuze! Wat dacht je bijvoorbeeld van bootcamp? Dat wordt niet alleen lachen, maar ook zweten. Wie is er een ster in kracht, conditie, samenwerking en snelheid? Dat zal blijken na de vijf spellen die jullie mogen spelen. We leggen ze alvast kort even aan je uit.

 1. Op en neer

  Bij dit spel gaat het om pionnen neerzetten óf neerleggen. Wat jij mag gaan doen, hangt af van in welk team je zit. Het spel start met het neerleggen van de pionnen over het veld: de ene helft staand (Team Op) en de andere helft liggend (Team Neer). Beide teams staan aan een kant van het veld. Wanneer je het startsignaal hoort, dan moet Team Op alle pionnetjes staand neerzetten en Team Neer alle pionnen neerleggen. Even snel omschoppen mag helaas niet, je kan dit alleen met je handen doen! Na 1 minuut is het winnende team bekend. Zin in nog een potje? Jullie kunnen dit spel 2 á 3 keer spelen.

 2. Kaartspel
  Ben je niet zo sportief, dan denk je misschien: yes, kaarten! Maar er zit natuurlijk wel een beweeglijk randje aan. Het soort kaart geeft namelijk aan welke oefening je moet doen. Maar laten we beginnen bij het begin: elk team staat aan een kant van het veld. Aan de overkant ligt een pakje kaarten klaar. Elke speler moet daar een kaart van af pakken, en omdraaien. Is het een harten? Dan moet je een jumping jack doen. Bij een schoppen een push-up, bij de klaver een squat en in het geval van een ruiten is de burpee aan de beurt. En dan staat er natuurlijk ook nog een nummer of plaatje op de kaart. Dat geeft het aantal keer aan dat je de oefening moet uitvoeren. Is het hele pakje bij jouw team als eerste ‘op’? Dan hebben jullie gewonnen!


 3. Touwtrekken
  Touwtrekken mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de bootcamp. Er ligt dan ook een dik lang touw op de grond, waar in het midden een lint aan vastzit. Op ongeveer 3 meter afstand van dat lint staat er aan beide kanten een pion. Nu maar hopen dat er sterke armen in je team zitten. Heeft jouw team het lint naar de pion aan jullie kant getrokken? Dan hebben jullie gewonnen!

 4. Poortenspel

  Terug in de tijd! Want wie zegt dat tikkertje spelen alleen voor kinderen is? Degene die wordt aangewezen als de tikker, heeft de uitdaging om de hele groep af te tikken. Ben je afgetikt, dan mag je met je benen gespreid staan. En dan maar hopen dat iemand die nog niet af is, tussen je benen door kruipt. Dan ben je namelijk weer vrij. Dit spel duurt 2 minuten, of tot iedereen af is.

 5. Parcours

  Het laatste spel is misschien wel de grootste of leukste uitdaging. Zorg dus dat je nog wat energie over hebt. Er staat namelijk een heel parcours op jullie te wachten. Je begint met kruipen, onder een net door. Vervolgens moet je twee zware jerrycans zien mee te sjouwen tot aan de pion. Gelukt? Dan komt het nu aan op je gooikunst, want zie die pittenzak maar eens in een bak te krijgen! Daarna mag je dezelfde weg terug, dus inderdaad: ook die jerrycans moeten weer mee, en je gaat weer kruipend onder het net door. Het team dat als eerste het eindpunt bereikt, verdient drie punten. En voor elke pittenzak in de bak verdien je ook een punt.

Van bootcamp krijg je misschien wel trek. Willen jullie blijven eten? Dat kan, we hebben mogelijkheden genoeg! Van een BBQ tot lunchbuffet. Ook kun je het bootcampen combineren met een andere activiteit. Wat je wensen ook zijn, we helpen je graag aan een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Panda Beach is buiten. Is het slecht weer? Dan bieden we jullie een alternatief binnenprogramma aan. Ook kun je ervoor kiezen om het uitje te verplaatsen. Wil je je na de bootcamp opfrissen, dan kan dat in onze verkleedruimtes met douches.

Bootcamp € 15,50

Prijs p.p: Incl. 9% BTW
Min. personen: 10
Tijdsduur: 60 minuten
Plaats in mandje

Deals

Bootcamp All-inclusive

All-inclusive arrangement inclusief: 
Bootcamp 1 uur, all you can grill en onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Tijdsduur arrangement:
3 uur

€ 55,-
Plaats in mandje

Combineren met

Beach Challenge

Beach Challenge

Beach Volleybal

Beach Volleybal

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Beach Frisbee Game

Beach Frisbee Game

panda-beach-bootcamp-1-4.jpg
panda-beach-bootcamp-2-2.jpg
panda-beach-bootcamp-3-4.jpg
panda-beach-bootcamp-4-3.jpg
panda-beach-bootcamp-5-2.jpg
panda-beach-bootcamp-6-3.jpg
btn-deals