De unieke combinatie op één locatie

Beach Challenge voor familie & vrienden

Plaats in winkelmandje

Ben je op zoek naar een activiteit voor je uitje met familie of vrienden? Wat dacht je van Beach Challenge, op ons gloednieuwe strand! Lekker buiten, met je voeten in het zand. Wie van je familie of vrienden is een held op het gebied van geheugen, samenwerking, snelheid, behendigheid én communicatie? De challenge heeft verschillende actieve en passieve spellen. Hierdoor is het een ideale activiteit voor iedereen.

Jullie worden verdeeld in twee teams die tegen elkaar gaan strijden. De Beach Challenge duurt maximaal 1 uur en jullie spelen zes spellen. We lichten ze alvast kort aan je toe.

 

  1. Kokosnoten zoeken: 

In het veld liggen 30 kokosnoten. Die moet je gaan pakken, je kunt alleen niet zien waar ze liggen. Een speler per team krijgt namelijk een blinddoek om, en gaat op handen en voeten door het veld heen om kokosnoten te verzamelen. Gelukkig word je daarbij geholpen door je teamleden, die vanaf de zijlijn aanwijzingen geven. Je mag één kokosnoot per keer meenemen en in de kist leggen. Is dat twee keer gelukt, dan is de volgende uit je team aan de beurt. Zodra alle kokosnoten zijn gevonden, dan is het spel afgelopen en gaan we de kokosnoten tellen. Wie heeft de meeste en is het winnende team?

  1. Memory: 

In het veld zie je in totaal 15 memories verspreid liggen. Elk team mag om beurt twee plankjes omdraaien, in de hoop dat ze allebei gelijk zijn. Is dat niet het geval? Dan moet je ze weer omdraaien zodat ze niet meer zichtbaar zijn. Zijn alle memories verzameld, dan is het spel afgelopen. Het team met de meeste memories heeft gewonnen. 

  1. Ringwerpen op target: 

Beide teams krijgen 15 ringen. Die moet je gooien op de targets (paaltjes) op het bord. Jullie moeten dat tegelijkertijd doen. Zijn alle 15 ringen gegooid? Dan mogen jullie de ringen weer ophalen en verdergaan waar jullie zijn gebleven. Als jouw team als eerste om elk target (paaltje) een ring heeft gegooid, dan zijn jullie de winnaar.

  1. Rails race: 

Hierbij zijn de bamboepalen aan de beurt. Elk team krijgt 3 gehalveerde. Doel is om hiermee de kokosnoot/tennisbal van A naar B te brengen. Hoe je dat doet? Door de bamboepalen tegen elkaar aan te houden van hoog naar laag. Dan gaat de kokosnoot/tennisbal namelijk rollen door de bamboepalen. Het parcours is langer dan de bamboepalen bij elkaar, dus is het de bedoeling dat de persoon die het dichtst bij punt A staat, zo snel mogelijk naar voren rent om zo de baan/rails te verleggen. En bij punt B te komen. Pas op dat de kokosnoot/tennisbal er niet uitvalt, want dan moeten jullie weer vanaf punt A beginnen. Als dit spel snel wordt gespeeld, dan kun je bijvoorbeeld best of 3 doen.

  1. Tangram puzzel: 

Puzzeltijd! Elk team krijgt namelijk verschillende vormen puzzelstukken die samen samen een vierkant moeten vormen. Dat is ook meteen de uitdaging, om de stukken op de juiste plekken te leggen. Hoe goed kunnen jullie samenwerken? Het team dat het snelst de puzzel oplost, is de winnaar.

  1. 3 of 4 op een rij: 

Vond jij dit vroeger ook z’n leuk spelletje? Deze variant is een soort estafettespel. Een persoon uit elk team loopt vanaf het beginpunt naar het veld met hoepels, om daar de eigen kleur kikkers in het veld te leggen. Daarna ren je snel weer terug. Eenmaal bij je team aangekomen, mag de volgende met een kikker naar het veld om uiteindelijk 3 of 4 op een rij te vormen. Liggen de 3 of 4 kikkers in het veld en is er nog geen 3 of 4 op een rij gevormd? Dan mag de volgende persoon naar het veld rennen en 1 van zijn eigen kleur kikkers verplaatsen. Mocht dit spel snel gaan, dan kun je best of 3 spelen.

 

Beach Challenge is ook geschikt voor kinderen, indien gewenst kunnen we de spellen voor hen makkelijker maken. Na deze activiteit kunnen jullie je opfrissen in onze kleedruimtes met douches. Mocht het slecht weer zijn, dan bieden we jullie een alternatief binnenprogramma aan. Ook is het in dat geval mogelijk om het uitje te verzetten.

Willen jullie voor of na de Beach Challenge nóg een activiteit doen? Met meer dan 50 activiteiten onder een dak hebben we mogelijkheden genoeg. Ook voor eten en drinken. Kijk rustig rond op onze website of neem contact met ons op voor een uitje op maat.

 

Beach Challenge € 15,50

Prijs p.p: Incl. 9% BTW
Min. personen: 10
Tijdsduur: 60 minuten
Minimale leeftijd: 8
Plaats in mandje

Deals

Beach Challenge All-inclusive

All-inclusive arrangement inclusief: 
Beach challenge 1 uur, all you can grill en onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Tijdsduur arrangement:
3 uur

€ 55,-
Plaats in mandje

Combineren met

All you can Steengrill

All you can Steengrill

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Beach Volleybal

Beach Volleybal

LED Bowlen

LED Bowlen

panda-beach-beach-challenge-1-1.jpg
panda-beach-beach-challenge-5-1.jpg
panda-beach-beach-challenge-4-1.jpg
panda-beach-beach-challenge-8-1.jpg
panda-beach-beach-challenge-9-2.jpg
btn-deals