familie-en-vrienden-led-bowlen
familie-en-vrienden-bubbelvoetbal
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal
familie-en-vrienden-karten

De unieke combinatie op één locatie

Beach Soccer voor familie & vrienden

Plaats in winkelmandje

Wil je met je vrienden of familie beach soccer spelen? Dan is de Avontuurfabriek de perfecte locatie. We hebben namelijk een gloednieuw beachterrein! Dat wordt zoveel mogelijk doelpunten scoren met je blote voeten in het verse zand. Wie heeft de beste skills en wordt de held van het veld?

Beach soccer is net even anders dan ‘gewoon’ voetballen. We leggen je dan ook graag de spelregels uit. Je komt natuurlijk om te winnen, maar er zijn een aantal dingen die niet mogen. Zoals je tegenstander tackelen of vasthouden. Gebeurt dat ‘per ongeluk’ wel, dan krijgt de tegenstander een vrije trap. Stel dat je hem of haar vasthoudt op 5 meter afstand van de goal, dan mag hij of zij vanaf de middenlijn richting de goal dribbelen en in 1 beweging proberen te scoren. Dat wil je natuurlijk niet. En dan zijn er ook nog de lijnen rondom het speelveld. Schiet je over de achterlijn, dan is het een keeperbal. Gaat de bal over de zijlijn, dan mag het andere team intrappen (in plaats van ingooien). Tot zover de spelregels, tijd voor het echte voetenwerk!

Om beach soccer te kunnen spelen, moet je met minimaal 6 vrienden of familieleden zijn. Dan heb je twee teams van drie spelers. Ben je met meer dan 12 personen, dan is een beach soccer toernooi ook mogelijk.

Heb je na het beach soccer de smaak te pakken en wil je nog een activiteit spelen? Dat kan, want we hebben meer dan 50 activiteiten voor je, binnen én buiten. En je kunt ook blijven eten. Wat dacht je van een lunch buffet of een All you can grill? Kijk rustig rond op onze website voor de mogelijkheden, of neem contact met ons op voor een advies op maat.

Beach Soccer € 11,25

Prijs p.p: Incl. 9% BTW
Min. personen: 6
Tijdsduur: 30 minuten
Plaats in mandje

Deals

Beach soccer + Elastiek voetbal All-inclusive

All-inclusive arrangement inclusief:
30 minuten beach soccer, 30 minuten elastiek voetbal, all you can grill en onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Tijdsduur arrangement:
3 uur

€ 65,-
Plaats in mandje

Combineren met

All you can Steengrill

All you can Steengrill

Beach Challenge

Beach Challenge

Fluorgolf 3D

Fluorgolf 3D

Quiz

Quiz

avontuurfabriek-panda-beach-beach-soccer-1-1.jpg
avontuurfabriek-panda-beach-beach-soccer-3-.jpg
avontuurfabriek-panda-beach-2-3.jpg
btn-deals