De unieke combinatie op één locatie

Army survival track voor tieners & kids

Plaats in winkelmandje

KINDERFEESTJE ARMY SURVIVAL TRACK

Ben je 12 jaar of ouder en zoek jij een stoere activiteit voor je feestje? Wij hebben alles in huis om deze dag jou nooit meer te laten vergeten!

Wij hebben namelijk een leuke activiteit, genaamd de Army survival track om aan deze wensen te voldoen. Army survival track is zeer geschikt voor een survival feestje, omdat deze activiteit vooral actief, leuk en gezellig is. Het gaat er vooral om dat je beschikt over uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen en balans.

Als je bij ons de Army Survival track reserveert voor je survival feestje, kan je hiervan een uur lang gebruik van maken samen met je vriendjes. Het survival feestje zal dan bestaan uit een stoere 20 meter lange survival baan waar je een door middel van klimmen, klauteren en slingeren het einde van de survivalbaan kan halen. We hebben de bouncing balls, waar vooral balans belangrijk is om zo de overkant te bereiken zonder dat je ervan af valt. Verder hebben jullie in dit uur ook nog beschikking over: Gladiator Fight, Sumo worstelen en spijkerbroek hangen.

Overig

Afhankelijk van jullie groepsgrootte kunnen er in één ruimte meerdere groepen aanwezig zijn die ook met hun instructeur spellen spelen. Je wisselt dan de activiteiten af. De instructeur houdt ook in de gaten dat alle spellen door iedereen uit de groep gespeeld worden, zodat er niemand aan de kant blijft staan.

Ben jij benieuwd wie van je vrienden en of vriendinnen de Army survival baan aan kunnen en wie het meest beschikt over uithouding en doorzettingsvermogen? Neem dan gerust contact met ons op en reserveer je survival feestje.

Inclusief:
Ontvangst met verjaardagsmand inclusief onbeperkt ranja, zakje chips en cadeautje voor de jarige

 

Feestje army survival track € 20,50

Prijs p.p: Incl. 9% BTW
Min. personen: 6
Tijdsduur: 90 minuten
Minimale leeftijd: 12
Plaats in mandje
army-survival-track-tienerskids-survivalbaan-2.jpg
army-survival-track-tienerkids-survival.jpg
army-survival-track-vrijgezellen-bouncing-balls-2-1.jpg
avontuurfabriek-survivalbaan-1-3.jpg
avontuurfabriek-survivalbaan-3-2.jpg

Combineren met

- Pannenkoeken eten

- Pannenkoeken eten

Karten

Karten

Oxboard

Oxboard

Lasergame

Lasergame

btn-deals