De unieke combinatie op één locatie

Beach Challenge voor tieners & kids

Plaats in winkelmandje

Geef je een feestje voor je vrienden en vriendinnen? Dan hebben we iets gloednieuws voor je in petto: Beach Challenge! Lekker buiten met je voeten in het zand speel je allemaal leuke en spannende spellen. Hierbij worden jullie in twee teams verdeeld, om vervolgens tegen elkaar te strijden. Wie kan goed samenwerken, heeft een ijzersterk geheugen, is supersnel en behendig? Die wordt vast de held van de dag! De Beach Challenge duurt maximaal 1 uur en jullie spelen zes spellen. We leggen ze alvast kort aan je uit.

  1. Kokosnoten zoeken: 

In het veld liggen 30 kokosnoten verspreid, en die moeten jullie om beurten op handen en voeten gaan pakken. Klinkt simpel, maar dat is het helaas niet. Het teamlid wordt namelijk geblinddoekt. ‘Maar dan zie ik helemaal niks’ horen we je al denken. Klopt! Maar geen zorgen, want je teamgenootjes staan aan de zijlijn en die gaan je aanwijzingen geven waar je heen moet. Per keer mag je één kokosnoot meenemen om in de kist te leggen. Als je dat twee keer hebt gedaan, dan is de volgende aan de beurt. Zijn alle kokosnoten uit het veld op? Dan is het spel afgelopen en worden de kokosnoten geteld. Het team met de meeste kokosnoten heeft gewonnen. 

  1. Memory:

Er liggen in totaal 15 memories verspreid in het veld. Jullie krijgen om beurt de kans om twee plankjes om te draaien. Nu maar hopen dat allebei de plaatjes hetzelfde zijn! Is dat niet het geval? Dan mag je ze zo laten liggen. Het spel is afgelopen als alle memories zijn verzameld. Het team dat de meeste memories heeft, is de winnaar. 

  1. Ringwerpen op target: 

Ben je goed in mikken? Dan wordt dit jouw spel! Elk team krijgt 15 ringen, en die mogen jullie gooien op de paaltjes op het bord. Het is de bedoeling dat allebei de teams tegelijkertijd gooien. Wanneer jullie alle 15 ringen hebben gegooid, dan mogen jullie deze weer gaan halen en verdergaan waar jullie zijn gebleven. Het team dat als eerste om elk paaltje een ring heeft, is de winnaar.

  1. Rails race: 

Bij dit spel is het de bedoeling dat jullie de kokosnoot/tennisbal van punt A naar punt B gaan brengen. Om dat voor elkaar te krijgen, heb je drie gehalveerde bamboepalen. Die moet je tegen elkaar aanhouden, van hoog naar laag, want dan zal de kokosnoot/tennisbal gaan rollen door de bamboepalen. Het parcours is langer dan de bamboepalen bij elkaar, dus degene die het dichtst bij punt A staat, moet snel naar voren rennen om zo de baan/rails te verleggen en bij punt B te komen. Een spannend spel waarbij samenwerken heel belangrijk is!

  1. Tangram puzzel: 

Ben je gek op puzzelen? Mooi, want bij de tangram krijgt elk team verschillende puzzelstukken. Deze vormen samen een vierkant. Het is de bedoeling jouw team het snelst de puzzel oplost, door de stukken op de juiste plekken te leggen. Dan zijn jullie de winnaar!

  1. 3 of 4 op een rij:

Een estafettespel! Je loopt het veld met hoepels in, om daar je eigen kleur kikker in het veld te leggen. Daarna ren je snel weer terug. Eenmaal bij je team aangekomen, mag de volgende met een kikker het veld in om uiteindelijk 3 of 4 op een rij te krijgen. Liggen de 3 of 4 kikkers in het veld en is er nog geen 3 of 4 op een rij gevormd? Dan mag de volgende het veld in rennen en een van zijn eigen kleur kikkers verplaatsen. Mocht dit spel snel gaan, dan kun je best of 3 spelen.

 

Inbegrepen

  • 60 minuten Beach Challenge
  • Onbeperkt ranja tijdens het feestje en een zakje chips voor elk uitgenodigd kind
  • Cadeautje voor de jarige

Na de beach challenge hebben jullie vast honger als een paard! Als je wilt, kun je bij ons blijven eten. Friet bijvoorbeeld, of pannenkoeken. Smaakt de activiteit naar meer, dan is het ook mogelijk om er aansluitend nog eentje te doen, van karten tot lasergamen en LED bowlen. Wat je wensen ook zijn, we helpen je graag om er een onvergetelijk feestje van te maken!

Mocht het slecht weer zijn, dan bieden we jullie een alternatief binnenprogramma aan. Ook is het in dat geval mogelijk om het feestje te verzetten.

Feestje Beach Challenge € 15,-

Prijs p.p: Incl. 9% BTW
Min. personen: 6
Tijdsduur: 75 minuten
Minimale leeftijd: 8
Plaats in mandje

Deals

Feestje Beach Challenge en LED karten

Inclusief:
Ontvangst met verjaardagsmand inclusief onbeperkt ranja, zakje chips en cadeautje voor de jarige
60 minuten Beach Challenge
1 heat karten

€ 26,50
Plaats in mandje

Feestje Beach Challenge en LED Bowlen

Inclusief:
Ontvangst met verjaardagsmand inclusief onbeperkt ranja, zakje chips en cadeautje voor de jarige
60 minuten Beach Challenge
60 minuten LED Bowlen

€ 20,50
Plaats in mandje

Feestje Beach Challenge en Lasergame

Inclusief:
Ontvangst met verjaardagsmand inclusief onbeperkt ranja, zakje chips en cadeautje voor de jarige
60 minuten Beach Challenge
1 potje Lasergame

€ 25,-
Plaats in mandje
avontuurfabriek-beach-challenge-kids-5.jpg
avontuurfabriek-beach-challenge-kids-2.jpg
avontuurfabriek-beach-challenge-kids-4.jpg
avontuurfabriek-beach-challenge-kids-3.jpg
avontuurfabriek-beach-challenge-kids-6.jpg

Combineren met

- Frietjes eten

- Frietjes eten

Beach Soccer

Beach Soccer

All in the game

All in the game

Karten

Karten

btn-deals