airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
gladiator-fight-vrijgezellenfeest
paintball-vrijgezellenfeest
familie-en-vrienden-led-bowlen
familie-en-vrienden-bubbelvoetbal
solex-rijden-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-3
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

De unieke combinatie op één locatie

Beach Bootcamp voor vrijgezellen

Plaats in winkelmandje

Is er een bruiloft op komst en mag jij het vrijgezellenfeest organiseren? Laat de aanstaande zich dan nog maar even goed in het zweet werken, en bewijzen hoe sportief hij of zij is. Bij onze bootcamp gaat het om kracht, conditie, samenwerking en snelheid. Maar vooral veel lol! Onder begeleiding van Majoor P. Lezier gaan jullie vijf spellen spelen. Deze lichten we graag al even kort aan je toe.

 1. Op en neer

  Dit spel staat in het teken van pionnen neerzetten en neerleggen. Het begint met het neerleggen van de pionnen over het veld: de ene helft staand (Team Op) en de andere helft liggend (Team Neer). Allebei de teams staan aan een kant van het veld. Hoor je het startsignaal? Dan moet Team Op alle pionnetjes staand neerzetten en Team Neer alle pionnen juist neerleggen. Niet stiekem omschoppen, want je mag dit alleen met je handen doen. Na 1 minuut zien jullie wie het winnende team is. Nog een potje? Dat kan, dit spel kunnen jullie 2 á 3 keer spelen.

 2. Kaartspel
  Je denkt misschien: daar ben ik goed in! Maar schijn bedriegt, want het blijft natuurlijk wel bootcamp. Elk team staat aan een kant van het veld. Aan de andere kant ligt een pakje kaarten op jullie te wachten. Elke speler moet een kaart pakken en omdraaien. Heb je een schoppen? Dan moet je een push-up doen. Bij een harten een jumping jack, de klaver staat voor een squat en bij ruiten is de burpee aan de beurt. Het nummer of plaatje geeft het aantal keer aan dat je de oefening moet uitvoeren. Het team waarbij het hele pakje als eerste ‘op’ is, heeft gewonnen.


 3. Touwtrekken
  Er ligt een dik lang touw op de grond, waar in het midden een lint aan vastzit. Op ongeveer 3 meter afstand van dat lint staat er aan beide kanten een pion. Weet jouw team het lint naar de pion aan jullie kant te trekken? Dan zijn jullie de winnaar!

 4. Tikkertje

  Was tikkertje vroeger ook jouw favoriete spelletje? Dan ben je niet de enige. Wie zegt dat het spel alleen voor kinderen is? Er wordt een (of twee, dat ligt aan de grootte van de groep) tikker aangewezen en die moet proberen om de hele groep af te tikken. Ben je af, dan moet je met je benen gespreid staan. Nu maar hopen dat iemand die nog niet af is tussen je benen door kruipt, want dan ben je bevrijd. Dit spel duurt 2 minuten, of tot iedereen af is.

 5. Parcours

  Heb je nog wat energie over? Mooi, want er staat je nog een laatste uitdaging te wachten. Een heel parcours zelfs. Je start met kruipen, onder een net door. Vervolgens grijp je twee zware jerrycans vast die je moet meesjouwen tot aan de pion. Aan het eind komt het op je gooikunst aan: weet jij de pittenzak in een bak te gooien? Daarna ga je dezelfde weg terug, dus inderdaad: ook die jerrycans moet je mee terugnemen, en je gaat weer kruipend onder het net door. Het team dat als eerste het eindpunt bereikt, verdient drie punten. En voor elke pittenzak in de bak verdien je ook een punt.

Nou, jullie hoeven die week niet meer te sporten! Misschien is eten een beter idee, krijg je meteen weer energie van. We hebben voor ieder wat wils, van een BBQ tot een lunchbuffet. Ook kun je het bootcampen combineren met een andere activiteit. Wat je wensen ook zijn, we helpen je graag aan een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Panda Beach is buiten. Bij slecht weer bieden we een alternatief binnenprogramma aan. Ook kun je er in dat geval voor kiezen om het uitje te verplaatsen.

We hebben verkleedruimtes met douches, zodat iedereen zich even kan opfrissen na deze workout.

Bootcamp € 15,50

Prijs p.p: Incl. 9% BTW
Min. personen: 10
Tijdsduur: 60 minuten
Plaats in mandje

Deals

Bootcamp All-inclusive

All-inclusive arrangement inclusief: 
Bootcamp 1 uur, all you can grill en onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Tijdsduur arrangement:
3 uur

€ 55,-
Plaats in mandje

Combineren met

Hamburger

Hamburger

Beach Challenge

Beach Challenge

Fluorgolf 3D

Fluorgolf 3D

Klimwand

Klimwand

panda-beach-bootcamp-1-3.jpg
panda-beach-bootcamp-2-1.jpg
panda-beach-bootcamp-3-3.jpg
panda-beach-bootcamp-4-2.jpg
panda-beach-bootcamp-5-1.jpg
panda-beach-bootcamp-6-2.jpg
btn-deals