De unieke combinatie op één locatie

Beach Challenge voor vrijgezellen

Plaats in winkelmandje

Onze nieuwste activiteit Beach Challenge maakt een vrijgezellenfeest onvergetelijk. Want er zal nog lang worden nagepraat over wie de held was op het gebied van geheugen, samenwerking, snelheid, behendigheid én communicatie. De challenge biedt grote variatie in actieve en passieve spellen. Hierdoor is dit de ideale activiteit voor iedereen. De activiteiten vinden buiten plaats, op ons gloednieuwe strand. Lekker met je blote voeten in het zand dus.

Jullie worden verdeeld in twee teams die het tegen elkaar op gaan nemen. De Beach Challenge duurt maximaal 1 uur en jullie spelen zes verschillende spellen. 

  1. Kokosnoten zoeken: 

Je ziet in het veld 30 kokosnoten liggen. Per team krijgt een iemand een blinddoek om en gaat op handen en voeten het veld in om kokosnoten te verzamelen. Om die te pakken te krijgen, wordt diegene geholpen door de teamleden, die aan de zijkant aanwijzingen geven. Heb je er twee keer een gevonden en in de kist gelegd, dan is de volgende uit je team aan de beurt. Zijn alle kokosnoten gevonden, dan is het spel afgelopen en gaan we de kokosnoten tellen. Het team met de meeste heeft gewonnen.

  1. Memory: 

In totaal liggen er 15 memories verspreid in het veld. De spelers van elk team mogen om de beurt twee plankjes omdraaien met als doel twee gelijke plaatjes te vinden. Zijn ze niet hetzelfde? Dan moet je de plankjes weer omdraaien zodat ze niet meer zichtbaar zijn. Wanneer alle memories zijn verzameld, is het spel afgelopen. Het team met de meeste memories is de winnaar.

  1. Ringwerpen op target:

Elk team krijgt 15 ringen. Daarmee mag je gaan gooien op de targets (paaltjes) op het bord. Beide teams moeten dit tegelijkertijd doen. Hebben jullie alle 15 ringen gegooid? Dan mogen jullie de ringen weer gaan halen en verdergaan waar jullie zijn gebleven. Als jouw team als eerste om elk target (paaltje) een ring heeft gegooid, zijn jullie de winnaar.

  1. Rails race: 

Elk team krijg 3 gehalveerde bamboepalen. Het doel is om de kokosnoot/tennisbal van punt A naar punt B te brengen. Dat doe je door de bamboepalen tegen elkaar aan te houden van hoog naar laag, dan zal de kokosnoot/tennisbal gaan rollen door de bamboepalen. Het parcours is langer dan de bamboepalen bij elkaar, dus is het de bedoeling dat de persoon die het dichtst bij punt A staat, zo snel mogelijk naar voren rent om zo de baan/rails te verleggen en bij punt B te komen. Valt de kokosnoot/tennisbal eruit? Balen, dan moeten jullie weer vanaf punt A beginnen. Als dit spel heel snel wordt gespeeld, dan kun je bijvoorbeeld best of 3 doen.

  1. Tangram puzzel: 

Elk team krijgt bij dit spel verschillende vormen puzzelstukken die samen een vierkant vormen. De uitdaging is de puzzel op te lossen door de stukken op de juiste plekken te leggen. Dat vraagt om een goede samenwerking! Het team dat het snelst de puzzel oplost, is de winnaar.

  1. 3 of 4 op een rij: 

Deze 3 of 4 op een rij werkt als een estafettespel. Het is de bedoeling dat 1 persoon uit elk team vanaf het beginpunt naar het veld met hoepels rent om daar de eigen kleur kikkers in het veld te leggen. Daarna ren je weer terug. Als je bij je team aankomt, gaat de volgende met een kikker het veld in om zo uiteindelijk 3 of 4 op een rij te vormen. Wanneer je 3 op een rij speelt, heeft elk team maar 3 kikkers en speel je met een veld van 3 bij 3 hoepels. Wanneer je 4 op een rij speelt, heeft elk team 4 kikkers en speel je met een veld van 4 bij 4 hoepels. Liggen de 3 of 4 kikkers in het veld en is er nog geen 3 of 4 op een rij gevormd? Dan mag de volgende persoon naar het veld rennen en een van zijn eigen kleur kikkers verplaatsen. Mocht dit spel te snel gaan, dan kun je best of 3 spelen.

 

Willen jullie voor of na de Beach Challenge nóg een activiteit doen? Met meer dan 50 activiteiten onder één dak hebben we mogelijkheden genoeg. Ook voor eten en drinken. Kijk rustig rond op onze website of neem contact met ons op voor een avontuurlijk vrijgezellenfeest op maat.

Mocht het slecht weer zijn, dan bieden we jullie een alternatief binnenprogramma aan. Ook is het in dat geval mogelijk om het feestje te verzetten.

Beach Challenge € 15,50

Prijs p.p: Incl. 9% BTW
Min. personen: 10
Tijdsduur: 60 minuten
Minimale leeftijd: 8
Plaats in mandje

Deals

Beach Challenge All-inclusive

All-inclusive arrangement inclusief: 
Beach challenge 1 uur, all you can grill en onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Tijdsduur arrangement:
3 uur

€ 55,-
Plaats in mandje

Combineren met

All you can Steengrill

All you can Steengrill

All in the game

All in the game

LED Bowlen

LED Bowlen

Fat Max Bike

Fat Max Bike

panda-beach-beach-challenge-5-.jpg
panda-beach-beach-challenge-1-.jpg
panda-beach-beach-challenge-9-.jpg
panda-beach-beach-challenge-4-.jpg
panda-beach-beach-challenge-7-.jpg
btn-deals