De unieke combinatie op één locatie

Beach Soccer voor vrijgezellen

Plaats in winkelmandje

Is het aan jou de eer om een vrijgezellenfeest te organiseren? Als de aanstaande bruid(egom) gek is op voetbal en strand, dan is beach soccer een schot in de roos. Met de blote voeten in het zand zoveel mogelijk doelpunten scoren (en tegenhouden natuurlijk). Wie scoort de meeste doelpunten en is straks de held van het veld? 

Hoe zat het ook alweer met de spelregels? We leggen ze graag nog even aan je uit. Ten eerste moet je met minimaal zes vrienden zijn, want dan kunnen jullie twee teams maken van drie spelers. Vervolgens duiken jullie het zand in om zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Maar je moet je wel aan wat regels houden. Zo is het bijvoorbeeld niet de bedoeling dat je je tegenstander tackelt of vasthoudt. Doe je dat wel, dan krijgt je tegenstander een vrije trap. Houd je de ander vast op 5 meter afstand van de goal, dan mag hij of zij vanaf de middenlijn richting de goal dribbelen en in 1 beweging proberen te scoren. En schiet je de bal buiten de zijlijn, dan mag het andere team intrappen (in plaats van ingooien). Komt-ie over de achterlijn, dan is het een keeperbal. Als je met 12 personen of meer bent, dan is een toernooi mogelijk.

Grote kans dat je van het beach soccer trek hebt gekregen. Ook daar hebben we aan gedacht, we hebben namelijk een breed aanbod op het gebied van eten en drinken. Van fingerfood tot een All you can grill. Wil je graag nog een activiteit, dan kan dat ook. Met meer dan 50 activiteiten onder één dak hebben we voor ieder wat wils. Kijk rustig rond op onze website, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. We helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

 

Beach Soccer € 11,25

Prijs p.p: Incl. 9% BTW
Min. personen: 6
Tijdsduur: 30 minuten
Plaats in mandje

Deals

Beach soccer + Elastiek voetbal All-inclusive

All-inclusive arrangement inclusief:
30 minuten beach soccer, 30 minuten elastiek voetbal, all you can grill en onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Tijdsduur arrangement:
3 uur

€ 65,-
Plaats in mandje

Combineren met

All you can Steengrill

All you can Steengrill

Beach Volleybal

Beach Volleybal

Lasergame

Lasergame

Biljart voetbal

Biljart voetbal

avontuurfabriek-panda-beach-beach-soccer-3-1.jpg
avontuurfabriek-panda-beach-beach-soccer-4-.jpg
avontuurfabriek-panda-beach-2-4.jpg
btn-deals