De unieke combinatie op één locatie

Beach Volleybal voor vrijgezellen

Plaats in winkelmandje

Mag jij het vrijgezellenfeest van de aanstaande bruid(egom) organiseren? Lucky you! Is hij of zij een sportieveling en strandliefhebber, dan gaat beach volleybal zeker in de smaak vallen. We hebben een gloednieuw beachterrein, waarbij jullie met je voeten in het zand zoveel mogelijk punten gaan scoren.

Heb je nog nooit beach volleybal gespeeld? We leggen je graag alvast uit hoe het spel gaat, zodat je er al een beetje een beeld bij krijgt. Allereerst worden jullie in teams verdeeld, van drie tot zes spelers. Vervolgens ga je met je team aan een kant van het net staan en kan het feest gaan beginnen. Jullie willen natuurlijk wel winnen! Hoe je dat voor elkaar krijgt? Door zoveel mogelijk keer de bal bij de tegenstander op de grond te krijgen. Degene die rechtsachter in het veld staat, serveert de bal onder- of bovenhands. Nu maar hopen dat de bal aan de andere kant van het net op de grond valt. Maar daar steekt het andere team vast een stokje voor, want die willen de bal natuurlijk zo snel mogelijk weer over het net heen krijgen. 

Lukt het jullie om de bal bij de tegenstanders op de grond te krijgen, dan verdienen jullie 1 punt en mag er opnieuw worden geserveerd. Degene die mag serveren wisselt,  want de posities draaien steeds door naar links. Weet jouw team als eerste 15 punten te scoren? Dan hebben jullie gewonnen! Tenminste, bij 2 punten verschil.

Lijkt het je wat? Reserveer dan snel je beach volleybal vrijgezellenfeest! Mocht je hiernaast nog een activiteit willen doen, dan kan dat ook. Met meer dan 50 activiteiten hebben we voor ieder wat wils. Of wat dacht je van een lunch buffet of een All you can BBQ? Kijk rustig rond op onze website voor de mogelijkheden, of neem contact met ons op voor een advies op maat.

 

Beach Volleybal € 11,25

Prijs p.p: Incl. 9% BTW
Min. personen: 6
Tijdsduur: 30 minuten
Plaats in mandje

Deals

Volleybal + Lasergame All-inclusive

All-inclusive arrangement inclusief:
30 minuten volleybal, 12 minuten Lasergame, all you can grill en onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Tijdsduur arrangement:
3 uur

€ 62,50
Plaats in mandje

Combineren met

All you can Steengrill

All you can Steengrill

Beach Soccer

Beach Soccer

Karten

Karten

Beach Frisbee Game

Beach Frisbee Game

avontuurfabriek-panda-beach-beach-volleybal-3-.jpg
avontuurfabriek-panda-beach-beach-volleybal-2-.jpg
avontuurfabriek-panda-beach-2-1.jpg
btn-deals