De unieke combinatie op één locatie

Biljart voetbal voor vrijgezellen

Plaats in winkelmandje

Vrijgezellenfeest biljart voetbal

Het traditionele poolbiljart is natuurlijk bij iedereen bekend. Ons biljart is maar liefst 7 bij 4 meter en staat in een virtueel stadion. Biljartvoetbal is een origineel spel, dat voetbal combineert met poolbiljarten.

De regels zijn dezelfde, maar de pooltafel is vele malen groter. De keu is vervangen door je eigen voeten en de harde ballen zijn voetballen. Welk team speelt het snelst de voetballen in de pockets en wordt de winnaar?

Inhoud biljart voetbal

De groep zal in twee teams verdeeld worden waarna jullie om en om het laken betreden. De ene groep dient via de witte bal alle halfgekleurde ballen in de pockets (gaten) te schieten en het andere alle geheel gekleurde ballen.

Het eerste team begint en mag ‘aftrappen’ vervolgens mag het andere via de witte bal proberen te scoren. De zwarte bal mag nog niet geraakt worden. Doormiddel van de eerste bal in de pocket wordt bepaald welk team met welke ballen gaat spelen.

Probeer vervolgens met je ploeggenoten zo snel mogelijk jullie ballen in de pockets te spelen. Hebben jullie deze allemaal in de pockets gekregen dan dient alleen nog de zwarte bal gespeeld te worden.

Wie als eerste alle ballen (heel of half gekleurd) en de zwarte bal in de pockets heeft mag als winnaar het biljartlaken verlaten. Let op, speel je eerder de zwarte bal in de pocket dan hebben jij en je team helaas verloren.

Het is zeker een leuke avtiviteit om te doen tijdens een vrijgezellenfeest. Biljart voetbal is vooral een leuke activiteit dat voor veel plezier zorgt. 

 

Biljart voetbal € 11,25

Prijs p.p: Incl. 9% BTW
Min. personen: 6
Tijdsduur: 30 minuten
Plaats in mandje

Deals

Funny voetbal All-inclusive

All-inclusive arrangement inclusief:
Funny voetbalpakket 1 uur, all you can grill en onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Tijdsduur arrangement:
3 uur

€ 60,-
Plaats in mandje

Combineren met

Saté

Saté

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

Lasergame

Lasergame

Scooter rijden

Scooter rijden

avontuurfabriek-biljart-voetbal-3-.jpg
biljart-voetbal-vrijgezellen-biljartveld.jpg
avontuurfabriek-biljart-voetbal-1-.jpg
btn-deals