De unieke combinatie op één locatie

Fluorgolf 3D voor vrijgezellen

Plaats in winkelmandje

Vrijgezellenfeest 3D Fluorgolf

Op zoek naar een rustigere activiteit voor het vrijgezellenfeest? 3D fluorgolf is te vergelijken met midgetgolfen met het verschil dat de Avontuurfabriek in Loosdrecht over een 9 holes indoorbaan beschikt. Deze indoor midgetgolfbaan is heeft als thema een onderwaterwereld en wordt verlicht door middel van blacklight lampen.

Blacklight midgetgolf

Onze midgetgolfbaan beschikt over bewegende objecten zoals: de bewegende klapbrug, Bulder, het bewegende kanon, Bruno de Haai met bewegende bek en Daisy de zeemeermin met bewegende staart. Dit maaakt het midgetgolf avontuur nog spannender.

Ook kan je na het midgetgolfen een hapje of drankje nuttigen in ons LED-café. Het beschikt over led verlichting waarvoor een extra sfeer wordt toegevoegd aan je vrijgezellenfeest.

Bij onze midgetgolfbaan lichten je kleren, de stick en het balletje allemaal fel op onder het blacklight. Dit geeft een geheel nieuwe en spannende dimensie aan midgetgolfen.

Voor de zeer behendige spelers hebben wij een 3D bril! Deze kun je gratis van ons lenen. De schilderingen worden dan helemaal 3D en de banen gaan zweven. Dat maakt het spel bijzonder uitdagend!

Blacklight midgetgolf vrijgezellenfeest

Fluorgolf is een zeer geschikte activiteit voor een vrijgezellenfeest. Het zorgt voor spanning, uitdaging en plezier. Lijkt het jou leuk om onze midgetgolfbaan uit te proberen tijdesn je vrijgezellenfeest? Reserveer dan snel en neem gerust contact met ons op voor verder informatie.

Veelgestelde vragen

Moet ik als volwassene/begeleider ook betalen voor het 3D fluorgolfen?

Bij het 3D fluorgolfen dient er minimaal 1 begeleider aanwezig te zijn om de groep te begeleiden. Deze persoon dient de entreeprijs te betalen die €6.25 p.p. bedraagt.

Vanaf welke leeftijd kun je meedoen met 3D fluorgolf?

Je kunt al vanaf jonge leeftijd deelnemen aan fluorgolf. Als je zelf een stick kunt vasthouden en tegen het balletje kunt slaan mag je al deelnemen.

3D fluorgolf € 6,25

Prijs p.p: Incl. 9% BTW
Min. personen: 2
Tijdsduur: 45 minuten
Plaats in mandje

Deals

3D Fluorgolf All-inclusive

All-inclusive arrangement inclusief:
1 ronde 3D fluorgolf, all you can grill en onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Tijdsduur arrangement:
2,5 uur

€ 47,50
Plaats in mandje

LED Bowlen + 3D fluorgolf All-inclusive

All-inclusive arrangement inclusief:
LED Bowlen - 1 uur, 1 ronde 3D fluorgolf, all you can grill en onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Tijdsduur arrangement:
4 uur

€ 57,50
Plaats in mandje

Combineren met

All you can Steengrill

All you can Steengrill

LED Bowlen

LED Bowlen

Lasergame

Lasergame

Airsoft

Airsoft

avontuurfabriek-fluorgolf-3d-1-.jpg
3d-fluorgolf-vrijgezellenfeest-.jpg
3d-fluorgolf-bedrijfsuitje-7.jpg
btn-deals