airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
gladiator-fight-vrijgezellenfeest
paintball-vrijgezellenfeest
familie-en-vrienden-led-bowlen
familie-en-vrienden-bubbelvoetbal
solex-rijden-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-3
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

De unieke combinatie op één locatie

VR Game voor vrijgezellen

Plaats in winkelmandje

VR (diner) Game - Vrijgezellenfeest
Mag jij het vrijgezellenfeest organiseren en ben je op zoek naar een spannende activiteit? Dan is VR (diner) Game een schot in de roos. Zet de aanstaande bruid(egom) de VR bril op en laat hem of haar precies vertellen wat er allemaal te zien valt. In een luxe hotel is namelijk een moord gepleegd, en jullie moeten de dader vinden!

Wie, wat, waar, waarom en hoe?
Voordat de jacht op de moordenaar begint, worden jullie verdeeld in groepjes van 4 tot 5 personen. Per raadsel krijgt één iemand de VR bril op, en waant zich in een totaal andere wereld. Eentje waarbij hij of zij goed moet opletten, en haarscherp moet vertellen wat er te zien valt. Aan de rest de taak om slimme vragen te stellen, en te puzzelen met de props die op tafel liggen. Samen moeten jullie erachter zien te komen waar en waarom de moord is gepleegd, met welk moordwapen en niet te vergeten: wie is de dader? Geen tijd te verliezen, want voor je het weet is de moordenaar jullie te slim af.

Van een moord oplossen krijg je trek
Lukt het jullie om 4 uitdagende raadsels op te lossen binnen een uur? Een spannende activiteit die jullie niet snel zullen vergeten! Deze VR Mini Escaperoom duurt ongeveer een uur. Wil je het combineren met een diner? Dat kan ook. Dan wisselen jullie het spel af met soep, steengrillen en Italiaans ijs tussendoor. In dat geval duurt de activiteit 2,5 uur in totaal.

VR Game € 16,50

Prijs p.p: Incl. 9% BTW
Min. personen: 4
Tijdsduur: 60 minuten
Minimale leeftijd: 16
Plaats in mandje

Combineren met

Escape Room

Escape Room

LED Bowlen

LED Bowlen

Paintball

Paintball

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

avontuurfabriek-vr-game-2.jpg
avontuurfabriek-vr-game-3.jpg
avontuurfabriek-vr-game.jpg
btn-deals