Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

De unieke combinatie op één locatie

Disclaimer

Aan de afbeeldingen en de omschrijvingen op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

Prijzen

Alle prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.

Betrouwbaarheid verstrekte informatie

De Avontuurfabriek stelt hoge eisen aan de via deze website verstrekte informatie. Desalniettemin aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de actualiteit en/of het voorkomen van eventuele fouten in de informatie op deze website.

Als je onjuiste en/of onvolledige informatie op onze website aantreft, stellen wij het zeer op prijs als je ons daarover informeert via info@avontuurfabriek.nl

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk vormen op rechten van intellectuele eigendom, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. Je bent verantwoordelijk voor al hetgeen je vanuit de webpagina verzendt.

Beëindigen website

De Avontuurfabriek mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande kennisgeving. De Avontuurfabriek is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

Privacy

De Avontuurfabriek behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de website te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de website worden aangeboden gebruik te maken. In aansluiting daarop kan De Avontuurfabriek de toegang tot de website monitoren.

Contact

Via info@avontuurfabriek.nl kan je altijd dus 24/7 contact met ons opnemen. Daarnaast kan je ons telefonisch bereiken op 035 582 8000. Telefonisch zijn wij dagelijks (ma t/m zo) bereikbaar tussen 09.00 - 21.00 uur.

 

btn-deals