Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Unieke combinatie op één locatie

Een sfeervol kerstarrangement brengt mensen dichter bij elkaar

Kerstdagen

De kerstdagen zijn speciale momenten waarbij we even tijd kunnen nemen voor elkaar. Kerstavond wordt veelal gebruikt om samen lekker te eten; thuis of in een restaurant en om cadeautjes onder de boom uit te pakken. Daarna is er soms behoefte aan wat meer activiteit. Daarom bieden wij u sfeervolle kerstarrangementen aan op eerste én tweede kerstdag. Dit jaar vallen deze feestdagen op vrijdag en zaterdag: een leuk begin van het weekend.

Kerst activiteiten

Kerst wordt veelal gevierd met familie en vrienden. Wilt u ze eens flink verrassen? In plaats van het traditionele bowlen kunt u gebruikmaken van het spetterende kerstarrangement LED bowlen in combinatie met 3D fluorgolf en/of lasergame. Door de fantastische kleureffecten op onze bowlingbaan wordt een strike gooien spectaculairder dan ooit. Bent u klaar met de wedstrijd, dan kunt u zo door naar het volgende onderdeel: onze betoverende onderwaterwereld. Vergezeld door een piraat en zeemeermin ontdekt u de negen magische holes op onze midgetgolfbaan waar u nog meer onderwaterwereldwezens zult ontmoeten. Na afloop loopt u een donkere ruimte in met een (nep)wapen, waar u (on)gewenste gasten kunt uitschakelen: lasergamen. Het complete arrangement duurt zo’n 2,5 uur, waarin u al uw energie kwijt kunt.

Kerst arrangementen

Een ander kerstarrangement is LED Karten. De eerste kart in Nederland is in 1959 gebouwd door Henk Deken, toen nog aangeduid met de naam ‘skelter’. Het doorslaand succes is nog steeds merkbaar; sterker nog, karten stijgt nog steeds in populariteit. Op deze manier is de autosport ook voor de 'normale' mens bereikbaar worden. Ook voor ú, want ons circuit is speciaal gericht op beginners. Het gaat immers om de sfeer en niet om het winnen.

In één van onze vele elektrische karts gaat u supersnel over de baan. Op de achtergrond hoort u vrolijke kerstmuziek, zodat de stemming er al meteen goed in zit. Onze speciale vloer zorgt voor een goede balans, zodat u niet zo snel uit de bocht vliegt. Een circuit duurt ruim 12 minuten. Vindt u het leuk, dan gaat u gewoon nog een keer.

Kerst diner

Tijdens de Kerstdagen willen veel mensen graag iets speciaals doen. Die mogelijkheid bieden wij u graag, want wij hebben volop activiteiten voor jong én oud in huis. Om het eten hoeft u zich geen zorgen te maken, want na afloop kunt u gezamenlijk genieten van een steengrillbuffet. In ons feestelijk versierde restaurant hebben wij tafels staan met ingebouwde steengrills met een volledig verzorgd buffet. Op onze website kunt u lezen wat dit buffet inhoudt. Wij kunnen alvast wel een tipje van de sluier oplichten door u te vertellen dat het vlees wordt verzorgd door één van de beste slagers uit het Gooi: Chateau Briand. Slagerij Chateau Briand is een begrip in ´t Gooi. Mensen komen van ver om hier exclusieve specialiteiten te kopen. U kunt dus rekenen op kwaliteit!

Met bovenstaande informatie hopen wij dat u een goede keus kunt maken hoe u de kerstdagen wilt doorbrengen. Wilt u reserveren, dan bent u uiteraard van harte welkom. Wij verzoeken u vriendelijk om tijdig te boeken, want het zijn drukke dagen. Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen toe en graag tot ziens.

Benieuwd naar alle kerstarrangementen, lees hier dan snel verder!

btn-deals