Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Tips voor de voorjaarsvakantie

Het is weer (bijna) voorjaarsvakantie! Om jou te helpen met een leuke invulling voor deze week hebben wij de leukste activiteiten verzameld. Wij hebben ook deze vakantie weer de 1 euro actie. Lees snel verder om te zien hoe jij hier gebruik van kan maken.

TIP 1      LED BOWLEN

Bowlen, het spel dat altijd leuk blijft. Hierdoor ook zeker leuk om met het hele gezin te doen. Bowlen op onze banen is daarnaast ook spectaculair door de LED verlichting boven de banen. Zo krijgt de baan steeds een andere kleur.

TIP 2      3D FLUORGOLF

Ook midgetgolf is een leuk indoor uitje om te doen met het hele gezin. Stap in onze onderwaterwereld vol met vissen, piraten en zeemeerminnen. Voor de gevorderde spelers hebben wij gratis 3Dbrillen waardoor het spel extra uitdagend wordt.

Tip: De midgetgolfbaan wordt verlicht met blacklight, draag witte kleding om zelf onderdeel te worden van het spannende geheel.

TIP 3      LED KARTEN

De droom van elke jongen (en vader ;)); karten! Ervaar deze spannende activiteit op onze speciale LED baan. Kinderen vanaf 135cm mogen zelf karten en voor de kleintjes hebben we een DUO kart. De karts zijn elektrisch en dit maakt het karten leuk voor het hele gezin!

TIP 4      LASERGAME

Lasergame is erg leuk voor de stoere mensen onder ons. Je speelt dit spel in 2 teams en binnen de tijd probeer je elkaar zo veel mogelijk te raken met laserstralen. Na afloop ontvang je de scorekaart en kun je precies zien wie er gewonnen heeft. 

TIP 5      SPELEKIDS

Ook het indoor speelparadijs Spelekids is natuurlijk open tijdens de vakantie. Hier kunnen de kids zich uren vermaken met klimmen, klauteren, glijden en springen. Terwijl zij lekker spelen, kunnen ouders zich vermaken in de loungehoek met een tijdschrift of gratis Wi-Fi.

1 EURO ACTIE

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur en natuurlijk hebben we weer een leuke actie. Net als de zomeractie hebben we deze voorjaarsvakantie de 1 euro actie. Zo heb je goedkoop 2 dagen vermaak!

Kom nu lasergame, karten of 3D fluorgolfen en kom de volgende dag terug voor 1 euro. Kom je 2 dagen later dan betaal je 2 euro etc.

De actie is geldig van 18 februari 2017 tot 6 maart 2017.

Let op! De eerste keer betaal je gewoon de normale prijs, de dag erna mag je voor € 1, komen karten, lasergame of 3D fluorgolfen .

Actie voorwaarden

OPENINGSTIJDEN

In de vakanties zijn wij zondag, maandag en dinsdag geopend van 12:00-18:00 uur en woensdag t/m zaterdag van 12:00 uur tot 22.00 uur. Houd de website en Facebook pagina in de gaten voor de actuele openingstijden.

Karten

Karten

Fluorgolf 3D

Fluorgolf 3D

LED Bowlen

LED Bowlen

Spelekids

Spelekids

btn-deals