Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Tips voor het Paasweekend

Er komt weer een heerlijk lang paasweekend aan. Omdat (bijna) iedereen vrij is, is dit de perfecte dag om iets leuks met vrienden of familie te doen. Wij zijn natuurlijk gewoon aan het werk en hebben een aantal voordelige acties tijdens Pasen. We zien jullie krijg tijdens het paasweekend!

Lasergame 2 spellen

Daag je familie of vrienden uit voor lasergame! Deze spannende activiteit is geschikt voor jong (vanaf ±8 jaar) en oud. Je speelt het spel in twee teams en het is de bedoeling dat je het andere team zoveel mogelijk raakt met de laserstralen. Aan het eind van het spel krijg je de scorelijst mee en kan je zo de tactiek voor het volgende spel veranderen.

Bowlen & 3D Fluorgolf 

Ook dit is een combinatie die voor iedereen leuk is. Gooi een strike tijdens het bowlen en sla een hole-in-one tijdens het midgetgolfen. Een leuke invulling voor jullie middag!

Paintball 100

Zin in wat spanning tijdens de paasdagen? Kom paintballen en probeer jouw familie/vrienden zoveel mogelijk te raken. Wie is de pineut en speelt een ronde in een hazenpak? ;)

Karten 2 heats

Ontdek onze LED Kartbaan voordelig met pasen. De baan is verlicht met LED lampen. De karts zijn elektrisch waardoor het karten voor iedereen leuk en mogelijk is. Kids mogen vanaf 1.35m zelf rijden en voor de kleintjes is er een DUO-kart aanwezig.

Escape room

Test hoe goed jullie kunnen samenwerken in onze escape rooms. Jullie worden 45 minuten opgesloten en moeten in deze tijd verschillende raadsels oplossen. Zo komen jullie achter de code waarmee je de deur kunt openen.

Solex rijden

Genieten in de buitenlucht tijdens de paasdagen? Solex rijden is het perfecte uitje bij mooi weer. Ontdek de mooie Loosdrechtse Plassen op onze ouderwetse solexen.

Je kunt ons bereiken op 035-5828000 of info@avontuurfabriek.nl om jouw uitje te reserveren! Of via de website.

* Bovenstaande prijzen zijn alleen geldig op zondag 16 en maandag 17 april 2017

btn-deals