Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

De unieke combinatie op één locatie

De Avontuurfabriek in Loosdrecht is de locatie voor een voordelig en origineel afdelingsuitje

Afdelingsuitje

Een afdelingsuitje is een bijzonder moment voor veel bedrijven en andere organisaties. Door teamleden en collega's buiten de muren van het kantoor of bedrijf samen te brengen, worden vaste patronen doorbroken waardoor nieuwe verbanden kunnen ontstaan. Dagjes uit vergroten de effectiviteit van teams en afdelingen. Een origineel afdelingsuitje draagt bij aan het succes van de dag. Door mensen te boeien wordt hun betrokkenheid bevorderd en het rendement van het afdelingsuitje vergroot.

Actief afdelingsuitje vergroot teamgeest

Veel mensen willen tegenwoordig iets beleven. De combinatie van inspanning, spel en beleving vergroot de teamgeest. Samen iets bereiken legt een basis die later van pas komt in het samenwerken binnen de afdeling. Onze ruime keuze aan indoor en outdoor activiteiten helpt hierbij.

De Avontuurfabriek is de plek voor een goedkoop afdelingsuitje

Beleven, spanning en spel klinken mooi, maar in veel gevallen hangt daar een stevig prijskaartje aan. Hoewel onze economie weer aantrekt hebben veel afdelingen niet het budget dat daarbij past. Gelukkig biedt de Avontuurfabriek voldoende activiteiten voor een voordelig afdelingsuitje. Denk aan onze Army Survival Track of de combinatie van Elastiek voetbal, LED bowlen en lasergame. Stuk voor stuk originele activiteiten die - zo weten we uit ervaring - voor hilarische en dus onvergetelijke taferelen kunnen zorgen!

Zomer en winter het juiste adres voor een actief afdelingsuitje

Een actief afdelingsuitje kan heel goed indoor worden gehouden. Dus ook in de winter is de Avontuurfabriek het juiste adres. Denk bij activiteiten voor een indoor afdelingsuitje bijvoorbeeld aan paintball of karten.

Voor een origineel indoor afdelingsuitje raden wij een aantal ronden over ons indoor parcours met een stoere segway aan. Ook voor een outdoor afdelingsuitje kunt u bij ons terecht. Wat dacht u van bijvoorbeeld een leuke tocht op een step, scooter en fat max. Als u liever gemotoriseerd op pad wilt, dan hebben we de keuze uit een hippe Solex. Natuurlijk zorgen wij voor de routes.

Grote en kleine afdelingen welkom

Wij bieden al indoor en outdoor afdelingsuitjes aan voor groepen vanaf zes personen. Kijk voor de reacties van teams die bij ons hun actieve afdelingsuitje hielden op onze Facebook en website.

Lasergame

Lasergame

Paintball

Paintball

All you can Steengrill

All you can Steengrill

Fat Max Bike

Fat Max Bike

btn-deals