Waar ben je naar op zoek?

Kom je eruit of juist niet?
Laat je gegevens achter en
wij nemen contact met je op!

Kom je
er niet uit?
klik hier
Onze Corona
maatregelen
klik hier

Originele teamuitjes

Mix
& Deal

Dé unieke tool voor jouw ideale avontuur!

Voor groepen met

meer dan 30

Bekijk de mogelijkheden!
Voor groepen met

minder dan 30

Bekijk de mogelijkheden!

Daarom kies je voor
de Avontuurfabriek:

Centraal gelegen
in Nederland
13.500 m²
indoor plezier
50+ activiteiten
op één locatie
Groepen tot
500 personen

Originele teamuitjes

De Avontuurfabriek in Loosdrecht is de locatie voor originele teamuitjes

Een teamuitje is een bijzonder moment voor veel bedrijven en andere organisaties. Door teamleden en collega’s buiten de muren van het kantoor of bedrijf samen te brengen, worden vaste patronen doorbroken waardoor nieuwe verbanden kunnen ontstaan.

Dagjes uit vergroten de effectiviteit van teams en afdelingen. En originele teamuitjes dragen bij aan het succes van de dag. Door mensen te boeien wordt hun betrokkenheid bevorderd en het rendement van het teamuitje vergroot.

Actieve teamuitjes vergroten de teamgeest

Veel mensen willen tegenwoordig iets beleven. De combinatie van inspanning, spel en beleving vergroot de teamgeest. Samen iets bereiken legt een basis die later van pas komt in het samenwerken binnen het team. Onze ruime keuze aan indoor en outdoor activiteiten helpt hierbij.

De Avontuurfabriek is de plek voor originele teamuitjes

Beleven, spanning en spel klinken mooi, maar in veel gevallen hangt daar een stevig prijskaartje aan. Hoewel de economie weer aantrekt hebben veel afdelingen niet het budget dat daarbij past. Gelukkig biedt de Avontuurfabriek voldoende activiteiten voor een voordelig teamuitje.

Denk aan elastiek voetbalLED bowlen en lasergame. Stuk voor stuk originele activiteiten die – zo weten we uit ervaring – voor hilarische en dus onvergetelijke taferelen kunnen zorgen!

In de zomer en winter het juiste adres voor een actief teamuitje

Een actief teamuitje kan heel goed indoor worden gehouden. Dus ook in de winter zijn jullie bij de Avontuurfabriek aan het juiste adres. Denk bij activiteiten voor een indoor teamuitje bijvoorbeeld aan paintball of karten.

Ook voor een outdoor teamuitje kunnen jullie bij ons terecht. Wat dacht je van bijvoorbeeld een leuke tocht op een fat max step, een solex of een scooter (vespa). Natuurlijk zorgen wij voor de routes.

Grote en kleine teams, welkom!

Wij bieden al indoor en outdoor teamuitjes aan voor groepen vanaf zes personen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact met ons op via 035 582 8000.