Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

De unieke combinatie op één locatie

Outdoor teambuilding helpt teams om succesvoller te worden

Teambuilding

Teamwork is essentieel om effectief te zijn. Stephen Covey, één van de grote managementgoeroes zei het al: door samen te werken kunnen mensen veel betere prestaties leveren dan individueel. Maar samenwerken is lastig. Het vraagt dat we open staan voor verschillende meningen. Succesvol samenwerken gebeurt dan ook niet zomaar. Het is een proces waarvoor we hard moeten werken. Dat proces kan een handje worden geholpen door samen ervaringen op te doen, door samen dingen te beleven. Teambuilding is daar bij uitstek voor geschikt.

Teambuildingsdag al vanaf enkele tientjes

Bij de Avontuurfabriek helpen we voorkomen dat men de denkfout maakt dat het voor een teambuildingsdag tegenwoordig nodig zou zijn om eerst met een helikopter hoog op een berg te worden afgezet waarna iedereen zijn weg terug moet vinden. Nog los van dat zo'n teambuildingsactiviteit gewoon gevaarlijk is, is het ook onnodig duur.

Bij ons heb je een ruime keuze uit originele activiteiten voor een voordelige teambuildingsdag. Voor slechts enkele tientjes per persoon kun je bijvoorbeeld met zijn allen los gaan tijdens funny voetbal of deelnemen aan een combinatie van verschillende activiteiten. Met een goedkope teambuildingsdag is helemaal niets mis, want het toont juist de creativiteit van het team!

Een actieve teambuildingsdag helpt om vaste patronen te doorbreken

Vaak is een teambuildingsdag nodig, niet zozeer om een team te smeden, maar om het team weer wakker te schudden. Dan helpt een actieve teambuildingsdag vaak het beste. Ook daarvoor is het niet nodig om helemaal naar de Ardennen of verder weg te reizen. Bij ons is actieve teambuilding zowel indoor als outdoor mogelijk.

Teambuilding indoor

Een echt leuke en originele indoor teambuilding activiteit is bijvoorbeeld All in the game. Hier wordt het team twee uur lang vermaakt met verschillende indoor spelen die de kennis, het uithoudingsvermogen, de samenwerking en de originaliteit van het team op de proef stellen.

Teambuilding outdoor

Ook zij die met het team naar buiten willen, zitten goed bij de Avontuurfabriek. Wij hebben namelijk zo'n beetje alles wat rijdt in huis. Je kunt bij ons op pad met een step, een scooter, een Fat Max Bike of met een Solex . We helpen je met de routes, maar reken maar dat het op teamwork aankomt om die op de juiste manier af te leggen.

Teambuilding uitjes

Ben je dus op zoek naar een locatie om je teambuildingsuitjes te organiseren? Stop met zoeken en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met jullie met om een onvergetelijk teambuildingsdag neer te zetten!

All in the game

All in the game

Scooter rijden

Scooter rijden

Steptocht

Steptocht

Fat Max Bike

Fat Max Bike

btn-deals