Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Paintball indoor

Ben jij op zoek naar een stoere activiteit, maar nog geen idee wat leuk is voor jou, je vrienden, familie of collega’s? Geen probleem ons indoor paintballcentrum is centraal gelegen in Nederland. Bij ons zorgt paintballen voor spanning en uitdaging!

Wat is indoor Paintball

Paintball is een actieve activiteit waar je niet bij stilstaat. Het is vooral een spannend en uitdagend spel, dat zorgt voor een grote adrenaline kick. Je wilt namelijk niet geraakt worden door de tegenstander, je wilt juist hem/haar raken.

Paintball is een bekend schietspel waarbij het de bedoeling is om je tegenstander uit te schakelen door ze te raken met de kogels die bij ons uit een speciaal geweer worden geschoten. Dit heet een marker. Bij ons schiet je met een Tipmann 98,  dit is de meest bekende in de wereld.

Paintball bij de Avontuurfabriek 

Wij beschikken over een indoor speelveld. Bij ons indoor speelveld heb je geen last van een vies speelveld en je kleding blijft schoon. Dit komt, omdat wij reballs gebruiken die milieuvriendelijker zijn en om dat je schoon blijft wordt he speelgenot en comfort vergroot. Maar natuurlijk voelt de tegenstander die je raakt wel nog steeds dat hij/zij geraakt wordt.

Ons veld bestaat uit twee speelvelden, waarbij je je in een dorp bevind. Je kan je verschuilen tussen huizen of je kruipt over de vloer om je tegenstander te observeren. Het doel is uiteindelijk om je missie te behalen die jullie vooraf aan het spel hebben ontvangen. Samen met je teamgenoten maken jullie de jacht op de overwinning.

Hapjes en drankjes 

Na, voor of tijdens de pauzes kan je een hapje of drankje nuttigen. Het is natuurlijk leuk om na het paintballen nog even bij te kletsen en de winnaars te feliciteren. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een van onze buffetten, zoals het Aziatisch buffet, Afrikaans buffet of Caribisch buffet. Het is ook mogelijk om in ons restaurant te steengrillen.

Overige informatie indoor paintball

Ben je op zoek naar een indoor paintballcentrum dan ligt onze paintball centrum op slechts 27 autominuten van Utrecht vandaan.

Ben je op zoek naar een indoor paintballcentrum Amsterdam dan ligt onze paintball centrum op slechts 35 autominuten van Amsterdam vandaan.

Ben je op zoek naar een indoor paintballcentrum Amersfoort dan ligt onze paintball centrum op slechts 30 autominuten van Amersfoort vandaan.

Ben je op zoek naar een indoor paintballcentrum Almere dan ligt onze paintball centrum op slechts 45 autominuten van Almere vandaan.

Indoor Paintballcentrum Loosdrecht is vanuit deze plaatsen dan ook makkelijk te bereiken. Ook beschikken we over een eigen parkeerterrein met meer dan voldoende GRATIS parkeerplaatsen. 

Paintball

Paintball

All you can Steengrill

All you can Steengrill

Drankjes

Drankjes

btn-deals