bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
Titel
Titel
Subtitel
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Paintball indoor

Wat is Paintball

Paintball is een actieve activiteit waar je niet bij stilstaat. Het is vooral een spannend en uitdagend spel, dat zorgt voor een grote adrenaline kick. Je wilt namelijk niet geraakt worden door de tegenstander, je wilt juist hem/haar raken.

Paintball is een bekend schietspel waarbij het de bedoeling is om je tegenstander uit te schakelen door ze te raken met de kogels die bij ons uit een speciaal geweer worden geschoten. Dit heet een marker. Bij ons schiet je met een Tipmann 98,  dit is de meest bekende in de wereld.

Paintball bij de Avontuurfabriek 

Wij beschikken over een indoor speelveld. Bij ons indoor speelveld heb je geen last van een vies speelveld en je kleding blijft schoon. Dit komt, omdat wij reballs gebruiken die milieuvriendelijker zijn en om dat je schoon blijft wordt he speelgenot en comfort vergroot. Maar natuurlijk voelt de tegenstander die je raakt wel nog steeds dat hij/zij geraakt wordt.

Ons veld bestaat uit twee speelvelden, waarbij je je in een dorp bevind. Je kan je verschuilen tussen huizen of je kruipt over de vloer om je tegenstander te observeren. Het doel is uiteindelijk om je missie te behalen die jullie vooraf aan het spel hebben ontvangen. Samen met je teamgenoten maken jullie de jacht op de overwinning.

Hapjes en drankjes 

Na, voor of tijdens de pauzes kan je een hapje of drankje nuttigen. Het is natuurlijk leuk om na het paintballen nog even bij te kletsen en de winnaars te feliciteren. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een van onze buffetten, zoals het Aziatisch buffet, Afrikaans buffet of Caribisch buffet. Het is ook mogelijk om in ons restaurant te steengrillen.

Overige informatie

Ben je op zoek naar een paintball centrum dan ligt onze paintball centrum op slechts 27 autominuten van Utrecht vandaan.

Ben je op zoek naar een paintball centrum dan ligt onze paintball centrum op slechts 36 autominuten van Amsterdam vandaan.

Ben je op zoek naar een paintball centrum Amersfoort  dan ligt onze paintball centrum op slechts 35 autominuten van Amersfoort vandaan.

Ben je op zoek naar een paintball centrum Almere  dan ligt onze paintball centrum op slechts 45 autominuten van Almere vandaan.

Paintball centrum Loosdrecht is vanuit deze plaatsen dan ook makkelijk te bereiken. Ook beschikken we over een eigen parkeerterrein met meer dan voldoende GRATIS parkeerplaatsen. 

Paintball

Paintball

All you can Steengrill

All you can Steengrill

Drankjes

Drankjes

btn-deals