Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Paintball

Ben jij op zoek naar een stoere activiteit, dan is Paintball echt iets voor jou! Paintball is namelijk de stoere topper in ons uitgebreide aanbod!

Wat is Paintball?

Paintball is het bekende schietspel waarbij het de bedoeling is om de tegenstander uit te schakelen door ze te raken met kogels die uit een speciaal geweer worden geschoten. Wij maken gebruik van een Tipmann 98, de meest bekende in de wereld.

Doel Paintball

Tijdens het spel is het te bedoeling dat je de missie behaalt die van te voren is afgesproken. Uiteindelijk wil je het spel juist winnen en deze overwinning vieren met je team!

Paintball bij de Avontuurfabriek

Binnen de avontuurfabriek bieden wij 2 indoor speelvelden aan, en hebben voor iedereen een gevarieerd en exclusief programma. Tijdens het arrangement speel je vier spellen, tijdens het spel kan je verschuilen achter de huizen of kruip je over de vloer om je tegenstander te observeren. Binnen de Avontuurfabriek wordt er gespeeld met reballs (milieuvriendelijke balletjes). Hierdoor heb je geen last meer van een vies speelveld en je kleding blijft ook nog eens schoon, maar natuurlijk voelt je tegenstander nog altijd wel dat hij/zij geraakt is.

Gedurende het arrangement kun je naast de alom bekende spellen ook één van onderstaande paintball spellen spelen:

Paintball spel Mr President:

Het spel gaat over de Mister President die een Riot Shield heeft en een aantal bodyguards, die hem tijdens het spel gaan beveiligen. Het is de bedoeling dat hij zonder geraakt te worden 5 min overleeft in het veld. Na 5 min moet de President de vlag in de vlaggenhouder stoppen, in het midden van het veld. De terroristen moeten proberen enkel op de ‘’Mister President’’ te schieten, dus niet op de bodyguards. Die zijn onsterfelijk maar moeten wel terug naar hun bunker als ze geraakt worden.

Paintball spel Search and recover:

In dit spel zijn er twee ongelijke ploegen in verhouding 1 op de 2. De grote groep is de SWAT, de kleinste groep zijn de terroristen. In het veld worden 2 of 3 munitiekisten neergezet afhankelijk van de grote van de groep, die worden aangegeven door een sterretje. De munitiekisten moeten door de terroristen bewaakt worden. De terroristen mogen niet in een straal van 4 meter om de kisten heen komen. De SWAT moet deze munitiekisten te pakken zien te krijgen en ze naar het Extractiepunt (hun eigen bunker) brengen.

Paintball spel Activate and deactivate the bomb:

Dit spel speelt zich af in een dorp waar een bom hangt die de terroristen moeten activeren om het dorp op te blazen. Het SWAT-team moet alle terroristen uitschakelen of de bom deactiveren, zodra de tijd begint te lopen op de bom. Op het moment dat de bom is gedeactiveerd is het dorp veilig gesteld en hebben zij gewonnen.

Paintball spel Find the artifact:

Dit spel hangt zich af in een dorp war meerdere heilige artefacten verstopt zijn door de dorpelingen. De terroristen proberen deze te vinden om ze te vernietigen. Aan de SWAT de taak om deze eerder te vinden dan de terroristen en ze veilig te stellen. Elk team krijgt een zak mee om de artefacten in te stoppen tijdens het spel.

Paintball kids

Voor kinderen zijn er speciale kinderpaintballpistolen, deze schieten minder hard dan die van de volwassenen en gebruiken een kleiner formaat reballetje. De kids worden begeleid door onze professionele marshalls. Voor de veiligheid krijgen de kinderen een kinderpaintballmasker en natuurlijk ook een camouflagepak! Reserveer nu je paintball kinderfeestje.

Indoor paintball Amsterdam

Zoek je een locatie voor indoor paintball bij Amsterdam? Gevonden, want de Avontuurfabriek is een schot in de roos. Wat voor weer het ook is, je uitje gaat bij ons altijd door dankzij onze twee indoor speelvelden. We liggen slechts 30 autominuten van Amsterdam vandaan!

Kom snel naar de Avontuurfabriek en beleef deze stoere ervaring zelf! Reserveer nu je Paintball uitje

Paintball

Paintball

btn-deals