bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
Titel
Titel
Subtitel
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Personeelsfeest

Wil je een personeelsfeest organiseren, maar je weet niet wat te doen? Geen probleem wij hebben alles

Personeelsfeest organiseren

Vaak vinden de organisatoren van een personeelsfeest teambuilding erg belangrijk. Snappen we! We bieden dan ook veel leuke activiteiten aan zoals de Escape room, Paintball en de Army survival track. Maar ook outdoor activiteiten als Solex rijden, twizzy rijden, scooter rijden, step rijden en de Fat Max. Met leuke routes die je kunt volgen. Of wat dacht je van de volgende indoor activiteiten: bowlen, funny voetbal en karten.

Wij zijn specialist op het gebied van personeelsuitjes en merken dat vooral gezelligheid erg belangrijk is. Het moet een dag worden waar nog lang over wordt gepraat, binnen én buiten het bedrijf. Eentje die je niet snel vergeet dus.

Personeelsfeest met buffet

Van al die activiteiten krijg je natuurlijk trek. We bieden verschillende buffetten aan, van Afrikaans tot Caribisch en Aziatisch. Maar ook barbecueën en steengrillen behoren tot de opties. Genoeg keuze dus! Voor tussendoor is een hapje of drankje voor of na de activiteiten ook mogelijk. Dit kan zowel in het restaurant als in de lounge. 

Advies op maat

Onze indoor en outdoor team uitjes zijn al geschikt voor groepen vanaf zes personen! We hebben vaak te maken met personeelsuitjes, dus we weten precies wat wel en niet in de smaak valt. We kunnen bepaalde activiteiten voor je combineren en zo het perfecte personeelsfeest samenstellen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Escape room

Escape room

Twizzy rijden

Twizzy rijden

Caribisch buffet

Caribisch buffet

Fat Max Bike

Fat Max Bike

btn-deals