Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Personeelsfeest

Wil je een personeelsfeest organiseren, maar je weet niet hoe? Geen probleem wij hebben alles in huis voor een geslaagd personeelsfeest.

Personeelsfeest organiseren

Vaak vinden de organisatoren van een personeelsfeest teambuilding erg belangrijk. En dat snappen wij! We bieden dan ook veel leuke teambuilding activiteiten aan zoals de Escape room, Paintball en de Army survival track. Maar ook outdoor activiteiten als Solex rijden, scooter rijden, step rijden en de Fat Max. Met leuke routes die je kunt volgen. Of wat dacht je van de volgende indoor activiteiten: bowlen, funny voetbal en karten.

Wij zijn specialist op het gebied van personeelsuitjes en merken dat vooral gezelligheid erg belangrijk is. Het moet een dag worden waar nog lang over wordt gesproken, binnen én buiten het bedrijf. Eentje die je niet snel vergeet dus.

Personeelsfeest met eten

Van al die activiteiten krijg je natuurlijk trek. We bieden daarom verschillende buffetten aan, van Afrikaans tot Caribisch en Aziatisch. Maar ook barbecueën en steengrillen behoren tot de mogelijkheden. Genoeg keuze dus! Voor tussendoor is een hapje of drankje voor of na de activiteiten ook mogelijk.

Advies op maat

Onze indoor en outdoor team uitjes zijn al geschikt voor groepen vanaf twee personen! We hebben vaak te maken met personeelfeesten, dus we weten precies wat wel en niet in de smaak valt. We kunnen bepaalde activiteiten voor je combineren en zo het perfecte personeelsfeest samenstellen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Army survival track

Army survival track

Escape Room

Escape Room

Paintball

Paintball

Steptocht

Steptocht

btn-deals