Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Personeelsuitje

Ben jij de organisator van het personeelsuitje? Een leuke en eervolle taak! Maar soms ook lastig, want je wilt natuurlijk wel dat iedereen een onvergetelijke dag of avond tegemoet gaat. Als je je personeelsuitje bij de Avontuurfabriek houdt, weet je zeker dat het goed komt. Met meer dan 50 activiteiten hebben we voor ieder wat wils. En omdat we in Loosdrecht zitten, zijn we ook nog eens heel makkelijk bereikbaar. Met gratis parkeerplekken voor de deur.

Scheuren en schieten

Wat je zoal bij ons kunt doen? Veel! Sensatiezoekers scheuren zo scherp mogelijk door de bochten in onze elektrische karts. Over een baan met 50.000 watt aan Led verlichting, wat het nóg spannender maakt. Of duik tijdens het paintballen het dorp in en probeer je tegenstanders te raken met reballs. Het mooie is dat deze milieuvriendelijk zijn, en er geen verf aan te pas komt. Dus je blijft lekker schoon. Ook leuk: laat bijvoorbeeld je leidinggevende een hazen- of varkenspak aantrekken, valt-ie extra goed op!

Duik de natuur in

Wil je liever de buitenlucht in? Kan ook: spring op een Vespa en rijd met een routebeschrijving op zak door de mooie natuur. Een ware ontdekkingstour langs de leukste plekjes uit de omgeving. Je zult je ogen uitkijken, let maar op! En wil je de benen trainen, dan hebben we ook een 11 kilometer lange route met de step.

Voor de lachspieren

Uiteraard is het ook de bedoeling dat er tijdens je personeelsuitje heel wat afgelachen wordt. En dat gaat bijna vanzelf, als je een van onze lachwekkende activiteiten kiest. Zoals Bubbel voetballen bijvoorbeeld (ja, in een ballon!). Waarbij je geregeld tegen je collega’s opbotst! Per ongeluk, of gewoon expres. Dan weet je tenminste zeker dat hij of zij de bal mis schiet. Maar ook All in the game is gegarandeerd een succes én afwisselend. Hierbij kun je kiezen uit 25 hilarische spellen.

Personeelsuitje op maat

Ben je benieuwd hoe jouw personeelsuitje eruit kan gaan zien? En wat er zoal te eten en drinken valt? Laat ons gerust je wensen, budget en het aantal personen weten, dan maken we graag een vrijblijvend voorstel op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we namelijk precies waar een onvergetelijke dag of avond allemaal aan moet voldoen!

Karten

Karten

All in the game

All in the game

Paintball

Paintball

Steptocht

Steptocht

btn-deals