Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

solex

Wil je tijdens je bedrijfsuitje heerlijk in de buitenlucht genieten van een avontuur? Kom dan snel solex rijden bij ons? Informeer dan bij de Avontuurfabriek. Solex rijden is een geschikte outdoor activiteit voor kleine maar ook zeker grote groepen.

Wat is een solex?

De naam Solex komt van een Frans bedrijf dat carburateurs produceerde. Het bedrijf is daarnaast ook beroemd geworden door de rijwielen met hulpmotor (de solex). De solex is een kleine bromfiets met een motorblok boven het voorwiel, dat via een wrijvingswiel het voorwiel aandrijft. Omdat op het kenteken staat vermeld dat de solex aan een maximale snelheid van 25 km per uur moet voldoen, is het een snorfiets. Dit betekent dat het dragen van een helm niet nodig is. Bij ons kun je een solex huren met een groep vanaf 6 personen.

De solex tour

Wij bieden diverse routes aan waar je uit kunt kiezen tijdens het solex huren. Deze routes nemen je mee naar de Loosdrechtse Plassen, Ankeveen, Breukeleveen en nog veel meer plekken. De solex tour is 30 of 15 km lang en biedt mooie bezienswaardigheden. Tijdens deze solex tour rijd je langs de prachtige natuur, mooie huizen en langs het water waar je bootjes kunt bezichtigen. En die zorgen stuk voor stuk voor een glimlach op je gezicht.

Arrangement solex rijden

Wij bieden een solex rijden arrangement van 3 uur aan. Dit betekent dat je een solex kunt huren voor twee uur. Hiernaast krijgen jullie nog uitleg en verdere belangrijke instructies. Solex rijden kun je zowel met grote als kleine groepen (vanaf 6 personen) boeken. De route rijd je ook met je eigen groep. We hebben er verschillende uitgezet, en zorgen dat de beste solex tour voor jou klaar staat! Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de groepssamenstelling, beschikbare tijd en je persoonlijke wensen. Proef de sfeer en nostalgie van het platteland op een authentieke solex. Een onvergetelijke ervaring.

Belangrijk om te weten tijdens de solex verhuur

- Bij pech komt er een instructeur langs met de bezemwagen. De solex wordt dan direct omgewisseld, zodat iedereen meteen weer verder kan met de rit.
- Tijdens de solex verhuur ben je verplicht om de uitgereikte route te volgen, dus je mag hier niet van afwijken. De reden hiervan is dat het dan lastiger is voor de bezemwagen om je te vinden.

Solex rijden

Solex rijden

btn-deals