bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
Titel
Titel
Subtitel
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje

Het ultieme avontuur in 3 clicks

solex

Wat is een solex?

De naam Solex komt van een Frans bedrijf dat carburateurs produceerde. Het bedrijf is daarnaast ook beroemd geworden door de rijwielen met hulpmotor (de solex). De solex is een kleine bromfiets met een motorblok boven het voorwiel dat via een wrijvingswiel het voorwiel aandrijft. Omdat op het kenteken staat vermeld dat de solex aan een maximale snelheid van 25 km per uur moet voldoen is het een snorfiets. Dit betekent dat het dragen van een helm niet nodig is.

Onze routes?

Wij bieden diverse routes aan waaruit je kunt kiezen. Deze routes nemen u mee naar de Loosdrechtse Plassen, Ankeveen, Breukeleveen en nog veel meer plekken. De solex ritten zijn 30 of 15 km lang en beidt mooie bezienswaardigheden. Tijdens deze solex tour rij je langs prachtige natuur, mooie huizen en langs het water waar u bootjes kunt bezichtigen. Je krijgt van ons een route mee die u kun volgen. U komt hierdoor langs de Loosdrechtse Plassen, Ankeveen, Breukeleveen en nog veel meer plekken. Deze mooi plekken, natuur, water en verschillende bezienswaardigheden zorgen er voor een glimlach op je gezicht.

Arrangement solex rijden

Wij bieden een solex arrangement van 3 uur aan. Dit betekent dat u solex voor twee uur te huren is, en de uitleg en verdere belangrijke zaken de rest van de tijd in beslag neemt. Solex rijden kunt u zowel met grote als kleine groepen boeken. Het arrangement is te boeken met minimaal 6 personen. Je rijdt de solex route uiteindelijk met je eigen groep. Er zijn diverse solex routes door ons uitgezet. Wij zorgen dat de beste solex tour voor jou klaar staat! Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de groepssamenstelling, beschikbare tijd en uw persoonlijke wensen. Proef de sfeer en nostalgie van het platteland samen met een authentieke solex. Dat zorgt voor een glimlach op uw gezicht, wat uw uitje onvergetelijk maakt!

Belangrijk om te weten tijdens de solex verhuur

- Bij pech, komt er een instructeur langs met de bezemwagen. De solex wordt dan direct omgewisseld, zodat iedereen tegelijk weer verder kan met de rit.

- De uitgereikte route ben je verplicht om te volgen, je mag niet van de route af wijken. De reden hiervan is omdat het dan lastiger is voor de bezemwagen om je te vinden.

Solex rijden

Solex rijden

btn-deals