Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Teambuilding uitjes

Teambuilding uitjes worden steeds populairder. Niet zo gek ook, want een sterk team is ontzettend belangrijk voor het succes van een bedrijf. En daar helpt de Avontuurfabriek graag bij, met een breed aanbod van activiteiten. De meeste hiervan zijn overdekt, dan weet je tenminste zeker dat de dag niet in het water valt door slecht weer. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies waar geslaagde teambuilding uitjes aan moeten voldoen. We helpen je dan ook graag met het maken van de juiste keuzes. Om een idee te krijgen, geven we je alvast wat mogelijkheden in verschillende categorieën van competenties.

Samenwerken en strategie bepalen 

Teambuilding uitjes zoals bubbel voetbal, lasergame en paintball zijn een aanrader voor een van de meest belangrijke competenties: samenwerken. Er vindt overleg plaats, de taken worden verdeeld en de afspraken gemaakt. Allemaal elementen die hier naar voren zullen komen. Zo is bij paintballen het bepalen van een strategie van cruciaal belang. De groep wordt verdeeld in verschillende teams, die samen de juiste strategie moeten gaan bepalen om te winnen. En dat levert interessante inzichten op over het proces van besluitvorming in het team, en de factoren die deze bespoedigen of juist belemmeren.

Het belang van feedback

Nog zo’n belangrijk onderdeel dat invloed heeft op de prestatie van het team: feedback geven en ontvangen. Hoe gaat iedereen daar mee om? Segway is een zeer geschikte activiteit om daar achter te komen, en aan te werken. Hier op rijden is namelijk best een uitdaging, en een behendigheid die je echt moet leren. Dat gebeurt op ons eigen overdekte circuit, waar iedereen basale instructies krijgt om vervolgens het Segway circuit af te ronden. Feedback van teamleden is hierbij essentieel.

All in the game

All in the game is een afwisselende combinatie van spellen, waarbij de teams gaan bepalen wie het beste is in welk onderdeel. En dat betekent dat ze de juiste persoon op het juiste moment naar voren moeten gaan schuiven. Het zijn veelal hilarische spellen, want tijdens teambuilding uitjes mag er natuurijk ook flink gelachen worden. Het is interessant te ontdekken hoe de samenwerking verloopt, wie de leiding neemt en hoe er gereageerd wordt op feedback.

Specialist in teambuilding uitjes

Uiteraard bieden we nog veel meer teambuilding activiteiten die zeer geschikt zijn voor een teambuilding dag. Zoals LED bowlen, casino, airsoft, 3D fluorgolf of karten. Waarbij je alle vaardigheden ontwikkelt die nodig zijn om als team goed te presteren. Ben je benieuwd welke activiteiten het beste passen bij jouw teambuilding uitje? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. De Avontuurfabriek is heel centraal gelegen in Loosdrecht, onder de rook van Hilversum. Met genoeg gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Karten

Karten

Lasergame

Lasergame

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

Segway circuit

Segway circuit

btn-deals