Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Top 5 kinderfeestjes

Iedereen is altijd op zoek naar het leukste kinderfeestje voor zijn en/of haar kind. Speciaal voor jullie hebben we een top 5 samengesteld met de leukste kinderfeestjes voor een jongen en/of meisje. We weten natuurlijk dat iedereen een origineel kinderfeestje wil, een goed kinderfeestje en altijd op zoek is naar de leukste ideeën voor een kinderfeestje. Lees snel verder voor onze top 5 kinderfeestjes.

Voetbal kinderfeestje

Houdt je zoon en/of dochter van voetbal reserveer dan één van onze voetbal kinderfeestjes. De Avontuurfabriek heeft diverse voetbal spellen die je tijdens je kinderfeestje kan komen spelen. Wat dacht je van elastiek voetbal. Speel voetbal terwijl je vast gemaakt wordt aan een elastiek aan het plafond. Dit worden gegarandeerd leuke foto’s! Of bubbel voetbal (voetballen in een ballon). De echte toppers in ons voetbal arrangement voor kinderfeestjes.

Spelekids kinderfeestje

Ben je op zoek naar een speelparadijs waar je zoon en/of dochter lekker met haar vriendjes en vriendinnetjes naar hartenlust kan spelen, vier dan zijn/haar kinderfeestje bij Spelekids. Spelekids is gelegen onder hetzelfde dak als de Avontuurfabriek waardoor je een Basic feestje kan combineren met een leuke activiteit zoals 3D fluorgolf of LED Bowlen. Tijdens een Spelekids kinderfeestje ontvangen jullie een eigen verjaardagstafel en kunnen de kinderen onbeperkt spelen.

Karten kinderfeestje

Wist je al dat de Avontuurfabriek ook een eigen kartbaan heeft en dat je ook kan karten met je kinderfeestje. We hebben LED karten en rijden met elektrische karts. Vanaf 135 cm mag je zelf in een kart rijden, ben je kleiner dan hebben we natuurlijk ook een DUO kart (wel vooraf reserveren) en rijd je samen met een volwassene over de kartbaan. Karten tijdens je kinderfeestje is echt een gaaf feestje! De Avontuurfabriek biedt verschillende mogelijkheden om het karten te combineren met één van onze andere activiteiten.

Paintball kinderfeestje

Paintball kinderfeestje is een stoere activiteit. Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes betreden jullie ons paintball veld en proberen jullie in twee teams de opdrachten uit te voeren. Het paintball kinderfeestje is al mogelijk vanaf 8 jaar want dan wordt er gespeeld met paintball kids wapens. Ben je 12 jaar of ouder dan hebben we een speciaal junior paintball arrangement.

Airsoft kinderfeestje

Airsoft kinderfeestje is een afgeleide van het bekende paintball kinderfeestje. Jullie spelen alleen met speciale airsoft wapens. Vanaf 8 jaar mag je deelnemen aan een airsoft kinderfeestje en vanaf 12 jaar hebben we net zoals bij het paintball een airsoft junior arrangement. Tijdens de spellen dienen jullie in twee teams de missies te volbrengen om als winnaar het veld te verlaten. Welk team wordt de winnaar van het airsoft kinderfeestje?

Extra tip; Oxboard feestje

Als 6de kinderfeestje die zeker te weten de moeite waard is, is het Oxboard kinderfeestje. Heb jij al wel eens een oxboard feestje gehad? Het rijden op een oxboard is helemaal hip. De Oxboard is afgeleid van een Segway en ook hier moet je doormiddel van lichaamsbeweging proberen vooruit te rijden. Voor het oxboard feestje hebben wij een parcours uitgestippeld waar jullie leren rijden met de oxboard.

Reserveer je kinderfeestje

De Avontuurfabriek biedt meer dan 50 verschillende activiteiten. Wil je een uniek kinderfeestje samenstellen, combineer je gewenste activiteiten met elkaar. Mocht je hulp nodig hebben voor je kinderfeestje neem dan telefonisch contact met ons op via 035 582 8000.

Elastiek voetbal

Elastiek voetbal

Spelekids

Spelekids

Oxboard

Oxboard

- Frietjes eten

- Frietjes eten

btn-deals