Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Unieke combinatie op één locatie

Vergaderen op locatie

Haal meer uit uw ‘heidag’ door te kiezen voor de combinatie van vergaderen op locatie met indoor of outdoor activiteiten bij de Avontuurfabriek

Elk team en elke afdeling doet het met regelmaat: een jaarlijks of tweejaarlijks overleg op een externe vergaderlocatie. Om bijvoorbeeld de resultaten van het afgelopen jaar te evalueren of om juist de doelen voor het nieuwe jaar op te stellen, bij de samenvoeging met een ander team of bij de introductie van een nieuwe manier van werken.

Vergaderen op locatie doorbreekt vaste patronen

Veel bedrijven en organisaties kiezen voor vergaderen op een externe locatie om los te komen van dagelijkse gebruiken. Juist wanneer nieuwe inzichten nodig zijn kan een nieuwe omgeving helpen. Wij beschikken over multifunctionele vergaderruimtes, waardoor het mogelijk is om zowel plenair als in kleine groepjes te vergaderen. Voor workshops en break-out sessies beschikken onze vergaderruimtes over alle benodigde audiovisuele voorzieningen.

Actief zijn verhoogt het rendement van vergaderen op locatie

Om tot echt nieuwe inzichten te komen is ‘alleen’ vergaderen soms niet genoeg. Het is bewezen dat door een actieve houding aan te nemen mensen veel effectiever en doelgerichter brainstormen. De Avontuurfabriek maakt het mogelijk om zowel extern te vergaderen als om korte, actieve uitstapjes te maken, waardoor iedereen de gedachten kan verzetten en energie kan opdoen voor het vervolg van de dag.

Vergaderen en een leuke activiteit op één locatie

Vergaderen op onze locatie en tegelijkertijd met zijn allen aan een leuke activiteit doen, kost u nauwelijks meer tijd. U loopt bij ons bij wijze van spreken zo vanuit de vergaderzaal de karthal binnen of stapt op een scooter of Solex voor een verfrissend tochtje in de buitenlucht. Terwijl uw afdeling of team op pad is, zetten wij de lunch of het diner vast klaar of richten we de vergaderruimte opnieuw in voor het vervolg van uw vergaderdag.

Bij ons gaan vergaderen op locatie en kostenbewustzijn samen

Veel afdelingen en teams hebben de afgelopen jaren geleerd om op de kosten te letten. Soms is er onvoldoende budget (of tijd) voor zowel een teamuitje als een overleg op een externe vergaderlocatie. Bij de Avontuurfabriek combineert u deze twee gemakkelijk waardoor u kosten bespaart. Op onze website vind je informatie over de verschillende arrangementen en de tarieven.

Lasergame

Lasergame

All in the game

All in the game

Vergaderen

Vergaderen

Lunch buffet

Lunch buffet

btn-deals