Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Vespa huren

Wil je een Vespa huren in de buurt van Amsterdam of Hilversum? Dan is de Avontuurfabriek een aanrader. We bieden mooie routes langs de leukste plekjes. Onder de rook van Hilversum kijk je je ogen uit op je Vespa.

Wat is een Vespa?

De eerste Vespa scooter is ontworpen in 1946 door de Italiaanse ingenieur Corradino d 'Ascanio. Dit deed hij in opdracht van Enrico Piaggio, die behoorlijk wat voorwaarden stelde. Zo moest het model licht, eenvoudig te onderhouden en vooral goedkoop zijn. Het werd een ware rage in Italië, die later is overgewaaid naar veel Europese landen. De modellen zijn zo populair dat er in de buurt van Pisa (in Italië) een heel museum mee is ingericht. Ook wel bekend als het Piaggio museum.

Natuur

Als je bij ons een Vespa komt huren, rijden jullie een route van 30 kilometer langs de Loosdrechtse Plassen, in de buurt van Hilversum. Je zult hierbij de mooiste bezienswaardigheden ontdekken en de leukste bootjes zien. Daarnaast komen jullie langs akkergebieden, moeras- en rietlanden, die je niet snel zult vergeten. Twee uur lang kunnen jullie in de buitenlucht genieten van de mooie natuur. De Vespa tocht is ook geschikt voor de hele familie. Kinderen kunnen namelijk comfortabel bij de volwassenen achterop zitten. Zo wordt het nóg gezelliger!

Eigen route?

Rijden jullie liever je eigen route? Geen probleem! Je kunt ook een Vespa huren per dagdeel. Zo ontdek je het Gooi op jullie geheel eigen manier.

Mooi weer garantie

We kunnen nooit helemaal op de weersvoorspelling vertrouwen, zeker niet als je een aantal weken van tevoren reserveert. Daarom geven we bij een outdoor boeking een ‘mooi weer’ garantie. Dit houdt in dat bij slecht weer, je het uitje kunt verplaatsen óf gebruik kunt maken van één van onze talrijke indoor activiteiten. Zeker als je met een grote groep hebt gereserveerd, kost het vaak veel energie om opnieuw een uitje te plannen. Een geschikte datum vinden is vaak al een hele uitdaging.

Praktische informatie Vespa huren

  • Een (brommer)rijbewijs is verplicht!
  • Geen rijbewijs? Je kan voor €16,50 achterop als bijrijder!
  • Het gebruik van alcohol vooraf of tijdens de tocht is niet toegestaan
  • Er geldt een niet afkoopbaar eigen risico per bestuurder van € 250,00 indien schade.
  • Eventuele bekeuringen zijn altijd voor eigen rekening bestuurder/ organisator van het evenement.
  • Een zonnebril is een must tijdens de tocht!

De Avontuurfabriek is centraal gelegen. Het is namelijk 39 minuten van Amsterdam vandaan om een Vespa te huren, en 13 minuten vanaf Hilversum. Heb je vragen of wil je meer weten over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

Huur nu je eigen Vespa

Scooter rijden

Scooter rijden

btn-deals