bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
Titel
Titel
Subtitel
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Vespa huren

Wat is een Vespa?

De eerste Vespa scooter is ontworpen in 1946 door de Italiaanse ingenieur Corradino d 'Ascanio. Dit deed hij in opdracht van Enrico Piaggio, die behoorlijk wat voorwaarden stelde. Zo moest het model licht, eenvoudig te onderhouden en vooral goedkoop zijn. Het werd een ware rage in Italië, die later is overgewaaid naar veel Europese landen. De modellen zijn zo populair dat er een heel museum mee is ingericht in de buurt van Pisa in Italië, het Piaggio museum.

Natuur

Jullie rijden een route van 30 kilometer langs de Loosdrechtse Plassen. Je zult hierbij de mooiste bezienswaardigheden tegenkomen en de leukste bootjes zien. Daarnaast komen jullie langs akkergebieden, moeras- en rietlanden, die je niet snel zal vergeten. Twee uur lang kunnen jullie in de buitenlucht genieten van de mooie natuur.

Eigen route?

Rijden jullie liever je eigen route? Geen probleem! De Vespa’s zijn ook per dagdeel te huren. Ontdek zo het Gooi op jullie eigen manier.

Familie uitje Vespa rijden

De Vespatocht is ook een geschikte activiteit voor een familie-uitje. De kinderen kunnen comfortabel bij de volwassenen achterop. Zo wordt het ook nog extra gezellig!

Mooi weer garantie
We kunnen nooit helemaal op de weersvoorspelling vertrouwen, zeker niet als je een aantal weken van tevoren reserveert. Daarom geven wij bij een outdoor boeking een ‘mooi weer’ garantie. Dit houdt in dat bij slecht weer, jij óf het uitje kunt verplaatsen óf gebruik kunt maken van één van onze talrijke indoor activiteiten. Zeker als je met een grote groep hebt gereserveerd kost het veel energie om opnieuw een uitje te plannen. Een geschikte datum vinden is vaak al een heel gedoe.

Praktische informatie Vespa huren

  • Een (brommer)rijbewijs is verplicht!
  • Geen rijbewijs? U kunt voor €16,50 achterop als bijrijder!
  • Het gebruik van alcohol vooraf of tijdens de tocht is niet toegestaan
  • Er geldt een niet afkoopbaar eigen risico per bestuurder van € 250,00 indien schade.
  • Eventuele bekeuringen zijn altijd voor eigen rekening bestuurder/ organisator van het evenement.
  • Een zonnebril is een must tijdens de tocht!

De Avontuurfabriek is centraal gelegen. Het is namelijk 39 minuten van Amsterdam en 13 minuten vanaf Hilversum vandaan. Voor verdere vragen en mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op!

Huur nu je eigen Vespa

Scooter rijden

Scooter rijden

btn-deals