Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

vriendenuitje

Wil je samen met je vrienden een dagje uit en weet je niet wat te doen? Geen probleem wij hebben de leukste activiteiten om je vriendenuitje compleet te maken! Ben jij degene die het groepsuitje gaat organiseren? Bij de Avontuurfabriek kunnen jullie een leuke dag beleven. Wij hebben namelijk de beschikking over 50 verschillende in- en outdoor activiteiten. Maak samen de keuze wat je het leukst lijkt, of combineer een aantal activiteiten.

Wat kunnen jullie nu doen tijdens het vriendenuitje?

Wij bieden zowel rustige en stoere actieve activiteiten voor jou en je vrienden. Wij hebben alles in huis onder één dak zodat jullie vriendenuitje een succes wordt en jullie deze nooit meer zullen vergeten. Binnen zal er een wereld voor jullie opengaan, zoveel activiteiten dat we in huis hebben voor jullie groepsuitje.

Laat je vriendenuitje altijd doorgaan

Willen jullie tijdens de vrienden dag niet afhankelijk zijn van het weer, kies dan voor een indoor activiteit. Bij de binnen activiteiten hebben jullie de keuze uit zowel rustige als actieve mogelijkheden. Wat dachten jullie van de Army survival track, bubbel voetbal of levend tafelvoetbal.

Outdoor activiteiten vriendenuitje

Durven jullie het aan om een buiten uitje te plannen en de mooie omgeving te ontdekken. Wij bieden naast alle indoor mogelijkheden ook buitenactiviteiten aan. Jullie kunnen hierbij denken aan: Vespa scooter rijden of bijvoorbeeld een steptocht. Wij hebben zelf al de routes vastgesteld, waaruit je met je vrienden kan kiezen.

Hilarische activiteiten

Zijn jullie op zoek naar activiteiten die ervoor zorgen dat jullie lachspieren ook aan het werk gaan? Bubbel voetballen is zo’n activiteit, waarbij je in een ballon moet proberen de bal in het doel te schieten. Inderdaad, dat is nog een hele uitdaging. Voor je het weet, bots je tegen elkaar op en rol je over de grond (van het lachen). Maar ook All in the game valt in deze categorie, waarbij je kunt kiezen uit 25 hilarische spellen.

Eet mogelijkheden vriendenuitje 

Ook is er de mogelijkheid om een hapje en drankje voor, tijdens of na een activiteit te nuttigen, dit ligt wel aan de gekozen activiteit. Zo kan je gezellig met je vrienden relaxen en elkaar bij praten. Als je van plan bent om gezellig met je vrienden een hapje te eten, kun je steengrillen bij ons in het restaurant.

Vriendenuitje op maat

Vind je kiezen maar lastig, en kun je wel wat hulp gebruiken? Neem gerust contact met ons op voor een voorstel op basis van jouw wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we er hoe dan ook een onvergetelijke dag of avond van te maken!

Fluorgolf 3D

Fluorgolf 3D

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

Escape Room

Escape Room

Kip en rib

Kip en rib

btn-deals