Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Vrijgezellen feestje

Mag jij een vrijgezellen feestje organiseren? Een mooie en ook best spannende taak, want het moet natuurlijk een onvergetelijke dag gaan worden. Met veel plezier en hilariteit. Nou, laat dat maar aan de Avontuurfabriek over. Je kunt kiezen uit ruim 50 verschillende activiteiten, die je allemaal met elkaar kunt combineren tot een compleet uitje.

Vrijgezel in the spotlight

Bij ons kan het vrijgezellen feestje dus alle kanten op. Zet de toekomstige bruid of bruidegom op een roze Solex, en rijd met elkaar langs de mooiste plekjes die onze omgeving te bieden heeft. Uiteraard met een tussenstop om even bij te tanken met een drankje. Of stop hem of haar in een hazen- of koeienpak tijdens het paintballen of airsoften. Lekker opvallend en enorm lachwekkend. Want daar gaat het tenslotte om op deze dag, dat er veel gelachen wordt! Toch?

Spanning en sensatie

Hebben we met een snelheidsduivel te maken, daag hem of haar dan uit op de kartbaan. We hebben elektrische karts die supersnel gaan, en niet naar benzine ruiken. Vooral vrouwen vinden dat een verademing. Of duik met de vrijgezel de Escape Room in, om er binnen 45 minuten weer uit te zien komen. Een hartslag verhogend spel. Natuurlijk hebben we ook genoeg hapjes en drankjes in huis. En als jullie willen, kunnen jullie je buik rond eten met ons All you can grill arrangement.

Wat je wensen ook zijn, we helpen je graag er een avontuurlijk en vooral onvergetelijk vrijgezellen feestje van te maken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een advies en voorstel op maat.

Airsoft

Airsoft

Solex rijden

Solex rijden

All you can Steengrill

All you can Steengrill

Snacks en lekkernijen

Snacks en lekkernijen

btn-deals