Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Vrijgezellendag

Ben je vrijgezel of ben jij de aangewezen persoon om een vrijgezellenfeest te organiseren? Wil je een avond of middag beleven om nooit meer te vergeten? Dan hebben wij leuke, gezellige en hilarische activiteiten voor een geslaagd vrijgezellenfeest.

Bowlen tijdens de vrijgezellendag

Zo kan je komen bowlen. Eena ctiviteiten die voor veel fun zorgt en iedereen kan het ook. Je kunt tijdens of na het bowlen ook een lekker hapje en drankje nuttigen in ons LED-café. In het LED-café is ook blacklight verlichting aanwezig dat een extra leuke sfeer geeft.

Ontsnap uit de escape room

Wij hebben ook onze spannende escape room, waarbij je binnen 45 minuten moet zien te ontsnappen uit een van onze kamers. Dit kan via onze hints en opdrachten die je moet voltooien in een van onze kamers.

Bubbel voetballen vrijgezellenfeest

Jullie kunnen ook komen bubbel voetballen, dit zorgt zeker voor veel hilariteit. Lekker tegen elkaar opbotsen, dat mag namelijk bij bubbel voetbal. Het is een spel, waarbij je een opgeblazen bal (ballon) om je heen hebt, waarbij dezelfde regels gelden als bij het gewone voetbal. Het enige verschil is dat je bij voetbal niet tegen elkaar mag opbotsen en bij bubbel voetbal wel. Vergeet dus niet je fototoestel mee te nemen tijdens de vrijgezellendag!

Stop de vrijgezel in een pak!

Paintballen is vooral voor iedereen die wel tegen een stootje kunnen. Bij paintball gaat het erom dat je je tegenstander probeert te raken. Een leuke tip is om de vrijgezel rond te laten lopen in een hazenpak, zodat iedereen op hem/haar kan schieten.

Naar buiten tijdens het vrijgezellenfeest

Als het mooi weer is wil je natuurlijk het liefst buiten zijn en van het weer genieten. Wij bieden ook outdooractiviteiten waaronder; rijden op mooie Italiaanse Vespa’s. Zo kan je genieten van natuur, mooie huizen of wateren en alles wat de omgeving van Loosdrecht te bieden heeft.

Fluorgolfen vrijgezellen dag 

Dan hebben we ook nog een leuke fluorgolf baan, dit is vooral voor de meeste mensen die zin hebben in een rustige activiteit. Het is vooral leuk om witte kleding aan te trekken, zo licht je kleding op in de blacklights.

Ben je op zoek naar een andere invulling van de vrijgezellendag? Bij ons kan je alle activiteiten met elkaar combineren tot jullie unieke uitje. Voor informatie en verdere vragen neem gerust contact met ons op. Wij stellen samen met jou een leuke dag samen om je vrijgezellenfeest nooit meer te vergeten.

Fluorgolf 3D

Fluorgolf 3D

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

LED Bowlen

LED Bowlen

Paintball

Paintball

btn-deals