bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
Titel
Titel
Subtitel
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Vrijgezellendag

Bowlen vrijgezellen dag

Zo kan je bowlen, dat voor veel fun zorgt, en iedereen kan het ook. Je kunt tijdens of na het bowlen ook een lekker hapje en drankje nuttigen in ons LED-café. In het LED-café is ook blacklight verlichting aanwezig dat een extra leuke sfeer geeft.

Escape room vrijgezellen dag 

Wij hebben ook onze spannende escape room, waarbij je binnen 45 minuten moet zien te ontsnappen uit een van onze kamers. Dit kan via onze hints en opdrachten die je moet voltooien in een van onze kamers.

Bubbel voetballen vrijgezellen dag

Je kunt ook bubbel voetballen, dit zorgt zeker voor veel hilariteit. Lekker tegen elkaar opbotsen, dat mag bij bubbel voetbal allemaal. Het is een spel, waarbij je een opgeblazen bal (ballon) om je heen hebt, waarbij dezelfde regels gelden als bij het gewone voetbal. Het enige verschil is dat je bij voetbal niet tegen elkaar mag opbotsen en bij bubbel voetbal wel.

Paintballen vrijgezellen dag 

Ook kan je paintballen, dit is vooral voor de mensen die wel tegen een stootje kunnen. Bij paintball gaat het erom dat je je tegenstander probeert te raken en zo veel mogelijk punten weet te scoren. Een leuke tip is om de vrijgezel rond te laten lopen in een hazen pak, zodat iedereen op hem/haar kan schieten.

Buitenactiviteiten vrijgezellen dag 

Als het mooi weer is wil je natuurlijk het liefst buiten zijn en van het weer genieten. Zo kan je genieten van natuur, mooie huizen of wateren. Zo kan je genieten van alles wat Loosdrecht te bieden heeft. Zo kan je bij ons rijden op mooie Italiaanse Vespa’s of gewoon lekker rijden in een twizzy.

Fluorgolven vrijgezellen dag 

Dan hebben we ook nog  een leuke fluorgolf baan, dit is vooral voor de meeste mensen die zin hebben in een rustige activiteit. Het is vooral leuk om witte kleding aan te trekken, zo licht je kleding op in de blacklights.

Voor informatie en verdere vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij stellen samen met jou een leuke dag samen om je vrijgezellenfeest nooit meer te vergeten.

 

Fluorgolf 3D

Fluorgolf 3D

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

LED Bowlen

LED Bowlen

Paintball

Paintball

btn-deals