3D Fluorgolf
per persoon, incl. 9% BTW

6,75

Aantal personen:


Totaal:
12,00
Incl. 9% BTW
Verder met reserveren

3D Fluorgolf

Speel nu 3D fluor midgetgolf in onze betoverende onderwater wereld, inclusief een piraat en zeemeermin. Ontdek ook de magische 9-holes fluorgolf en ontmoet vele onderwaterwereld wezens. Ben jij de nieuwe midgetgolf kampioen en sla jij die hole-in-one?

Blacklight

Probeer nu onze spannende 9-holes indoor fluorgolfbaan. Je kleren (als ze wit zijn), de stick en het balletje lichten allemaal fel op onder het blacklight. Dit geeft een geheel nieuwe en spannende dimensie aan midgetgolfen.

Indoor midgetgolfen

Het midgetgolfen is indoor, dus met mooi weer garantie! Daarnaast zijn vier van onze banen uitgevoerd met bewegende objecten. Zo hebben wij: de bewegende klapbrug, Bulder, het bewegende kanon, Bruno de Haai met bewegende bek en Daisy de zeemeermin met bewegende staart.

Houd je daarnaast van een extra uitdaging gedurende de activiteit? Dan kun je voor €2,00 een 3D-bril aanschaffen waardoor het spel een extra dimensie krijgt. De schilderingen zullen helemaal 3D worden en de banen gaan zweven. Dat maakt het spel bijzonder uitdagend!

Reservering maken

3D Fluorgolf is dus een ideale activiteit voor kleine of grote groepen en voor jong en oud. Lijkt het jou dus leuk om gezellig te komen midgetgolfen en de uitdaging met z’n allen aan te gaan? Reserveer dan snel en probeer onze midgetgolf baan uit! Wil je binnen drie dagen komen fluorgolfen? Neem dan telefonisch contact op.

 

Maak je dag compleet met…