bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
Titel
Titel
Subtitel
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Leuke kinderfeestjes

LED Bowlen kinderfeestjes

Bowlen blijft natuurlijk altijd leuk voor iedereen. Toch zal het bowlen op onze banen wat spectaculairder zijn. De banen zijn wit en worden verlicht in steeds verschillende kleurtjes. Zo sta je het ene moment op een groene of gele, dan weer op een blauwe of roze baan. Voor de kleintjes hebben wij rekjes in de goot en een speciaal rekje waar zij de bal vanaf kunnen rollen. 

3D Fluorgolf kinderfeestjes

Een magisch feestje in onze 3D blacklight onderwaterwereld. Een ruimte vol met vissen, zeemeerminnen en piraten. De kids zullen zich 9 holes lang vermaken. Voor nog meer fun tijdens het midgetgolfen trek je natuurlijk witte of fluorescerende kleding aan.

LED Karten kinderfeestjes

Een stoeren leuk feestje voor de racemonsters! Vanaf 135cm mogen kids alleen karten op onze elektrische, LED kartbaan. 8 minuten lang zullen zij strijden om de snelste ronde te rijden. Met één druk op de knop kunnen wij de snelheid van de karts aanpassen zodat het voor iedereen veilig is. De kids zullen de baan uitgelaten verlaten.

Elastiek voetbal kinderfeestjes

Elastiekvoetbal is een grappige variantie op de bekende voetbalsport. Tijdens deze activiteit zitten de kinderen met een elastiek vast aan het plafond. Zij kunnen zo maar in een bepaalde cirkel bewegen. Komen ze buiten deze cirkel? Dan  worden ze teruggetrokken door de veer en bungelen ze ineens aan het plafond. Dit levert lachwekkende situaties op.

Lasergame kinderfeestjes

Lasergame is een spannende activiteit voor kids die niet bang zijn in het donker. Het spel wordt in 2 teams gespeeld en het is de bedoeling om zoveel mogelijk tegenstanders te raken met jouw laserpistool. Als het spel afgelopen is, krijgt iedereen een scorelijst waarbij je precies kunt zien  hoe je het gedaan hebt. Dit geeft weer een tijd plezier met nabespreken.

Paintball kinderfeestjes

Vanaf 8 jaar mogen kinderen bij ons komen paintballen. Dit spel is voor echte avonturiers. Er worden verschillende spellen gespeeld waarbij opdrachten moeten worden uitgevoerd. Zo wordt uiteindelijk het winnende team bepaald. De kids zullen het speelveld moe en voldaan verlaten.

Spelekids kinderfeestjes

Voor kids tot 10 jaar hebben wij een indoor speelparadijs. Kinderen kunnen zich hier uren vermaken in de klimrekken, glijbanen, trampolines, ballenbakken, etc. Er staat een verjaardagstafel voor jullie klaar waar jullie af en toe een pauze kunnen inlassen. Het is ook mogelijk om het feestje bij Spelekids te combineren met een extra activiteit (bijvoorbeeld bowlen, golfen, lasergamen).

Combinatie kinderfeestjes

Er zijn natuurlijk zoveel leuke activiteiten dat één vaak niet genoeg is. Daarom is het ook mogelijk om alle activiteiten met elkaar te combineren om een leuk kinderfeesjte te organiseren. Wij maken er dan een leuk feest arrangement van waarbij jullie ook onbeperkt ranja, een zakje chips en een cadeautje voor de jarige krijgen.

Meer informatie of reserveren? Wij staan dagelijks tussen 09.00-21.00 uur voor jou klaar. Je kunt ons bereiken op 035-5828000 of info@avontuurfabriek.nl

Spelekids

Spelekids

LED Bowlen

LED Bowlen

Paintball

Paintball

Karten

Karten

btn-deals