Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Leuke kinderfeestjes

Ontdek hier de mogelijkheden voor leuke kinderfeestjes. We hebben de leukste tips en verjaardagpartijtjes voor je op een rijtje gezet.

LED Bowlen kinderfeestjes

Bowlen blijft natuurlijk altijd leuk voor iedereen. Toch is het bowlen op onze banen spectaculairder,  de banen zijn wit en worden verlicht in steeds verschillende kleurten. Zo sta je het ene moment op een groene of gele, dan weer op een blauwe of roze baan te bowlen. Voor de kleintjes hebben wij bumpers voor in de hoten en een speciaal rekje waar zij de bal vanaf kunnen rollen. 

3D Fluorgolf kinderpartijtje

Een magisch feestje in onze 3D blacklight onderwaterwereld. Een ruimte vol met vissen, zeemeerminnen en piraten. De kids zullen zich 9 holes lang vermaken. Voor nog meer fun tijdens het midgetgolfen trek je natuurlijk witte of fluorescerende kleding aan. Deze kleuren namelijk op door onze blacklight verlichting!

LED Karten verjaardagsfeestje

Een stoer en leuk feestje voor de echte racemonsters! Vanaf 135cm mogen kinderen zelf karten in onze elektrische op de LED kartbaan. 8 minuten lang zullen zij strijden om de snelste ronde te rijden.

Elastiek voetbal kinderfeestjes

Elastiek voetbal is een leuke variantie op het bekende voetbal spel. Tijdens deze activiteit zitten de kinderen met een elastiek vast aan het plafond. Zij kunnen zo maar in een bepaalde cirkel bewegen. Komen ze buiten deze cirkel? Dan worden ze teruggetrokken door de veer en bungelen ze ineens aan het plafond. Dit levert lachwekkende situaties op. Vergeet dan ook niet je fototoestel mee te nemen

Lasergame kinderpartijtje

Lasergame is een spannende activiteit voor kinderen die niet bang zijn in het donker. Het spel wordt in 2 teams gespeeld en het is de bedoeling om zoveel mogelijk tegenstanders te raken met jouw laserpistool. Als het spel afgelopen is, krijgt iedereen een scorelijst waarbij je precies kunt zien hoe je het gedaan hebt enw elk team de winnaar is!

Paintball verjaardagspartijtje

Vanaf 8 jaar mogen kinderen bij ons paintballen. Dit spel is voor de echte avonturiers. Er worden verschillende spellen gespeeld waarbij opdrachten moeten worden uitgevoerd. Zo wordt uiteindelijk het winnende team bepaald. De kids zullen het speelveld moe en voldaan verlaten.

Spelekids kinderfeestjes

Voor kids tot 10 jaar hebben wij een indoor speelparadijs. Kinderen kunnen zich hier uren vermaken in de klimrekken, glijbanen, trampolines, ballenbakken, etc. Er staat een verjaardagstafel voor jullie klaar waar jullie af en toe een pauze kunnen inlassen. Het is ook mogelijk om het feestje bij Spelekids te combineren met een extra activiteit (bijvoorbeeld bowlen, golfen, lasergamen).

Combinatie kinderfeestjes

Er zijn natuurlijk zoveel leuke activiteiten dat één vaak niet genoeg is. Daarom is het ook mogelijk om alle activiteiten met elkaar te combineren om een leuk kinderfeesjte samen te stellen. Wij maken er dan een leuk feest arrangement van waarbij jullie ook onbeperkt ranja, een zakje chips en een cadeautje voor de jarige krijgen.

Meer informatie of reserveren? Wij staan dagelijks tussen 09.00-21.00 uur voor jou klaar. Je kunt ons bereiken op 035-5828000 of info@avontuurfabriek.nl

Spelekids

Spelekids

Paintball

Paintball

LED Bowlen

LED Bowlen

Karten

Karten

btn-deals