bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
Titel
Titel
Subtitel
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Kinderfeestjes

De Avontuurfabriek is dé locatie voor kinderfeestjes. Bij ons weet je zeker dat het dolle pret wordt, met een van deze activiteiten bijvoorbeeld.

Bowlen

Een klassieker onder de kinderfeestjes: bowlen. Want dat vinden alle kinderen leuk! Helemaal bij ons, want de banen veranderen steeds van kleur. Zo sta je het ene moment op een groene of gele baan, en dan weer op een blauwe of roze baan. Ook de pegels en bowlingballen veranderen mee van kleur, komt door de black lights! Wie gooit als eerste een strike?

Paintball

Paintball is een van onze stoerste kinderfeestjes! Je kunt tijdens het paintballen verschillende spellen en opdrachten uitvoeren. In ons speelveld zijn er veel verstopplekken waar je met je vrienden of vriendinnetjes stiekem tactieken kunt bepalen. Een en al spanning en sensatie!

Levend Tafelvoetbal

Wat dacht je van een levend tafelvoetbalspel, dat lijkt op het welkbekende voetbalspel uit het spelershome? Alleen worden bij ons de poppetjes vervangen door de kinderen zelf. Het spel bestaat uit twee teams, en van ieder team spelen zes kinderen tegen elkaar. Het doel is dat je met je team zo veel mogelijk doelpunten scoort. Jullie zitten vast via een band om je middel, aan een touw dat in het spel zit bevestigd. Zo kun je alleen maar op je eigen plaats voetballen en kom je niet verder. Nu maar hopen dat de bal goed voor je voeten komt te liggen, en je in een keer raak schiet!

Bubbel voetbal

Zin in een ander soort potje voetbal? Kom dan gezellig met je vriendjes bubbel voetballen. Tijdens het spel hebben jullie allemaal een opblaasbare bal (ballon) om het lichaam, waardoor je tegen je vriendjes kan opbotsen. Alleen je hoofd en je onderbenen komen eruit. Dat wordt sowieso lachen..

Meer informatie

Onze kinderfeestjes zijn centraal gelegen in Loosdrecht, slechts 30 minuten van Amsterdam. Ook bieden we een groot aantal gratis parkeerplekken voor de deur. Wil je meer informatie over de verdere mogelijkheden en prijzen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat je kinderfeestje er eentje wordt om nooit meer te vergeten.

Spelekids

Spelekids

LED Bowlen

LED Bowlen

Paintball

Paintball

Karten

Karten

btn-deals