Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Kinderfeestjes

De Avontuurfabriek is dé locatie voor kinderfeestjes. Bij ons weet je zeker dat het dolle pret wordt! We bieden zoveel activiteiten aan die je met je kinderfeestje kan komen ondernemen dat er altijd wel iets bij zit dat je zoekt.

Kinderfeestjes voor de allerkleinste

Ben je op zoek naar een leuke invulling voor je jonge dochter en/of zoon? Heb je er al over nagedacht om het verjaardagsfeestje bij indoor speelparadijs Spelekids te komen vieren. Deze binnen speeltuin is zeker een aanrader voor kinderen tot 8 jaar. Ze kunnen hier heerlijk spelen en ravotten.

Ontdek de LED bowlingbanen

Een klassieker onder de kinderfeestjes is het bowlen. Want dat vinden alle kinderen van jong tot oud leuk! Helemaal bij ons, want de banen veranderen steeds van  kleur. Zo sta je het ene moment op een groene of gele baan, en dan weer op een blauwe of roze baan te bowlen. We draaien ernaast ook altijd leuke muziek waardoor het LED bowlen wel op DISCO bowlen lijkt. Natuurlijk hebben we er ook aan gedacht dat er hekjes omhoog kunnen zodat ze niet in de goten gooien.

Stoere kinderfeestjes; Paintball en airsoften

Paintball en airsoften zijn één van onze stoerste kinderfeestjes! Je kunt tijdens het paintballen verschillende spellen en opdrachten uitvoeren. In ons speelveld zijn er veel verstopplekken waar je met je vrienden of vriendinnetjes stiekem tactieken kunt bepalen. Een en al spanning en sensatie! Een variatie op het paintballen is het airsoften. Het verschil zit in de gebruikte wapens en balletjes. Wist je al dat je vanaf 8 jaar dit als kinderfeestje kan  komen spelen.  

Ben jij goed in levend tafelvoetbal?

Wat dacht je van een levend  tafelvoetbalspel, dat lijkt op het welkbekende voetbalspel uit het spelershome? Alleen worden bij ons de poppetjes vervangen door de kinderen zelf. Het spel bestaat uit twee teams en van ieder team spelen zes kinderen tegen elkaar. Het doel is dat je met je team zo veel mogelijk doelpunten scoort. Jullie zitten vast via een band om je middel, aan een touw dat in het spel zit bevestigd. Zo kun je alleen maar op je eigen plaats voetballen en kom je niet verder. Nu maar hopen dat de bal goed voor je voeten komt te liggen en je in een keer raak schiet! Voor het levend tafelvoetbal moet je wel minimaal 1.50 meter lang zijn.

Hilarisch feestje, bubbel voetbal

Zin in een ander soort potje voetbal en veel hilariteit? Kom dan met je vriendjes bubbel voetballen. Tijdens het spel hebben jullie allemaal een opblaasbare bal (ballon) om het lichaam, waardoor je tegen je vriendjes kan opbotsen. Alleen je hoofd en je onderbenen komen eruit. Dat wordt sowieso lachen.. Voor het bubbel voetbal moet je wel minimaal 1.50 meter lang zijn.

Bij kinderfeestjes horen taart en frietjes..

Natuurlijk wil je tijdens je partijtje ook taart en frietjes eten. Ook hier heeft de Avontuurfabriek aan gedacht. Je mag (tegen uitkoop) je eigen taart meenemen of je kan een lekkere slagroomtaart bij ons bestellen. De kinderfeestjes zijn helemaal geslaagd als er frietjes gegeten kan worden. Hiervoor hebben we dan ook het smul en smikkelpakket (frietjes, 4 mini snacks en een ijsje)

Meer informatie

Onze kinderfeestjes worden gevierd in Loosdrecht, centraal gelegen in midden Nederland en slechts 30 minuten van Amsterdam. Ook bieden we een groot aantal gratis parkeerplekken voor de deur. Wil je meer informatie over de verdere mogelijkheden en prijzen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat je kinderfeestje er eentje wordt om nooit meer te vergeten.

Paintball

Paintball

Spelekids

Spelekids

LED Bowlen

LED Bowlen

Karten

Karten

btn-deals