Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Lasergamen kinderen

Ben je jarig en wil je een stoer kinderfeestje geven? Zoek niet verder, want met deze activiteit steel je de show: Lasergamen kinderen! Trek je pak aan, schuif het laserpistool onder je arm, bestorm om de beurt het veld en schieten maar! Word je geraakt, dan voel je daar trouwens niks van, maar het is wel hartstikke spannend..

Klaar voor de start? Schiet!

Voordat jullie de lasergame area betreden, verdelen we jullie in twee groepen en leggen we kort de spelregels uit. Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk vriendjes in de tegenpartij raakt, want daar verover je punten mee! Kijk wel uit dat je niet je eigen teamgenootjes onder ‘vuur’ neemt, want dat kost je strafpunten. Word je zelf geraakt? Dan heb je ook nog eens de pech dat je drie seconden niet meer mee mag doen. Dus verstop je goed, en verras je tegenstanders met een paar onverwachte, rake stralen.

Dat worden dus 12 minuten vol spanning en sensatie. Als de tijd voorbij is gevlogen, dan komen jullie bij elkaar en wordt het winnende team bekendgemaakt!

Exclusief lasergamen

Wil je exclusief het veld afhuren voor je eigen groepje? Dat is mogelijk als je met minimaal 20 kinderen bent. Ben je met minder, dan kan het zo zijn dat je ook gaat lasergamen met andere kinderen.

Leeftijd bij Lasergamen kinderen

Mogen alle kinderen lasergamen? We hanteren een minimale leeftijd van 7 a 8 jaar. Vaak blijken jonge kinderen (6-7 jaar) het eng vinden omdat het natuurlijk erg donker is in het speelveld en worden de pakken als te zwaar ervaren. In dat geval mogen ouders natuurlijk ook mee als begeleiding. Want het is natuurlijk niet de bedoeling dat er meer gehuild wordt dan gelachen.

Lasergame

Lasergame

btn-deals