Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bedrijfsuitje 10 personen

Zoek je een locatie voor een bedrijfsuitje met 10 personen? Bij de Avontuurfabriek heb je gegarandeerd een geslaagde dag of avond. Kan ook bijna niet anders, met meer dan 50 activiteiten onder één dak. We zijn centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. Komen je collega’s met eigen vervoer? Dan kunnen ze voor de deur gratis parkeren. Wat wil je nog meer?

Vergaderen op locatie

De Avontuurfabriek biedt niet alleen maar dikke pret. Wellicht willen jullie beginnen met een vergadering of brainstorm. Vaak gebeurt dit juist op een plek buiten het bedrijf, omdat dit veel ontspannender en effectiever is. Met verrassend positieve uitkomsten. We bieden alles wat jullie nodig hebben, van een zaaltje tot een beamer en flip-over. En genoeg koffie en thee uiteraard.

Tijd voor actie

Hierna is het tijd voor wat (ont)spanning en sensatie. Wat dacht je van karten? Geen zorgen dat je dan naar de benzine gaat stinken, want die van ons zijn elektrisch. En supersnel! Maar je kunt ook de donkerte in sluipen om te gaan lasergamen. Eens kijken wie de meeste rake stralen weet uit te delen. Liever even de buitenlucht in? Met onze Vespa kun je de mooie natuur ontdekken, langs de Loosdrechtse Plassen. We vangen jullie vervolgens op met een lekker bittergarnituur, of een All you can grill arrangement. Het leuke van een bedrijfsuitje met 10 personen is dat je altijd tegen elkaar speelt tijdens een activiteit.

Advies op maat

Dit zijn zomaar wat ideeën, en is een kleine greep uit ons grote aanbod! Ben je benieuwd wat er allemaal nog meer mogelijk is? Kijk gerust rond op onze website, of bel ons voor een vrijblijvend advies op maat! Met onze jarenlange ervaring weten we inmiddels precies waar een bedrijfsuitje voor 10 personen precies aan moet voldoen.

Karten

Karten

Scooter rijden

Scooter rijden

Vergaderen

Vergaderen

All you can Steengrill

All you can Steengrill

btn-deals