Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bedrijfsuitje 100 personen

Zoek je een locatie voor een bedrijfsuitje met 100 personen? Dan zit je bij de Avontuurfabriek sowieso goed. We zijn niet alleen heel makkelijk bereikbaar dankzij onze centrale ligging, we hebben ook nog eens genoeg gratis parkeerplekken voor iedereen die met eigen vervoer komt. Met meer dan 50 activiteiten onder één dak weet je zeker dat het een geslaagde dag wordt!

Gevarieerd programma

Om iedereen een afwisselende dag vol entertainment te bieden, kunnen we jullie in vier groepen verdelen. Elke groep gaat in twee teams tegen elkaar strijden. Met karten bijvoorbeeld, of het zenuwslopende lasergamen. Maar ook de Escape Room en het LED bowlen zijn populaire activiteiten. Belooft het mooi weer te worden? Dan kun je er ook voor kiezen om de buitenlucht in te gaan. Zo valt rijden op een Solex met een puzzeltocht altijd erg in de smaak. Onderweg stoppen jullie om even bij te tanken met een drankje.

Advies voor bedrijfsuitje met 100 personen

Tussendoor zien jullie elkaar in de pauzes, om bij te praten over de helden van de dag. Na de activiteiten zullen jullie wel trek hebben. En dat komt goed uit, want met All you can grill kun je eten zoveel als je wilt. De avond kunnen we feestelijk afsluiten met een borrel met warm bittergarnituur. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk rustig rond op onze website, want je kunt het zo gek niet verzinnen en we hebben de activiteit in huis! Kun je wel wat advies gebruiken? We helpen je graag! Met onze jarenlange ervaring met een bedrijfsuitje voor 100 personen weten we precies waar een geslaagde dag aan moet voldoen.

Lasergame

Lasergame

All in the game

All in the game

Solex rijden

Solex rijden

All you can Steengrill

All you can Steengrill

btn-deals