Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bedrijfsuitje 500 personen

Ben je bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje voor 500 personen? Dat klinkt misschien als een enorme uitdaging, maar bij de Avontuurfabriek blijkt dat een fluitje van een cent. We bieden meer dan 50 activiteiten aan, dus hoe divers je groep collega’s ook is, we hebben voor iedereen wel iets waar ze veel plezier aan beleven. De Avontuurfabriek is zeer centraal gelegen in Nederland, dus altijd goed bereikbaar. Ook met eigen vervoer, want we hebben gratis parkeerplekken genoeg.

De aftrap met een presentatie

Het komt geregeld voor dat de dag wordt afgetrapt met een presentatie. Een bedrijfsuitje met 500 personen is namelijk de ideale gelegenheid om iedereen toe te spreken, nu iedereen bij elkaar is. We beschikken dan ook over verschillende zalen.

Verdeling van activiteiten

Dan is het tijd voor actie. De grote groep wordt in verschillende teams verdeeld, die ieder hun eigen activiteit tegemoet gaan. Zo duikt de een de Escape Room in, om er binnen 45 minuten weer uit zien te komen. En de ander pakt z’n laserpistool om zijn collega’s eens flink te grazen te nemen. Maar ook laten we de hersenen even werken tijdens een quiz, en de lachspieren tijdens het Elastiek voetbal. Voor mensen die graag in de buitenlucht zijn, bieden we een mooie tocht op een Solex. Dit zijn maar een paar voorbeelden van ons aanbod, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onbeperkt eten

Geen zorgen dat je elkaar de hele dag uit het oog verliest, want tijdens de pauzes kunnen jullie bijpraten over jullie belevenissen. Met sterke verhalen en hilarische ervaringen. Ook aan het eten is gedacht. Van een lunchbuffet in de middag tot een All you can grill in de avond. En onbeperkt drinken. Ook is het mogelijk om te borrelen met warm bittergarnituur.

Vrijblijvend advies voor bedrijfsuitje met 500 personen

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is voor jouw bedrijf? We helpen je graag met een vrijblijvend advies op maat. Neem dus gerust contact met ons op!

Escape Room

Escape Room

Quiz

Quiz

Vergaderen

Vergaderen

All you can BBQ

All you can BBQ

btn-deals