Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bedrijfsuitje indoor

Ben je een bedrijfsuitje indoor aan het organiseren, omdat je niet afhankelijk wilt zijn van het weer? Groot gelijk, want je weet het immers maar nooit met ons Hollandse klimaat. Gelukkig heeft de Avontuurfabriek meer dan 50 indoor activiteiten voor jou en je collega’s, dus afwisseling en plezier gegarandeerd! Hoe erg je collega’s ook van elkaar verschillen, we hebben voor iedereen een passende activiteit. En daar helpen we je graag bij. Vertel ons je budget, wensen en aantal personen, dan maken we een vrijblijvend voorstel voor je. Benieuwd wat we zoal in huis hebben? We geven je alvast een greep uit ons aanbod.

Army survival track

Een stoere topper voor je bedrijfsuitje indoor is de Army Survival Track. Samen met je collega’s ga je deze stormbaan proberen te trotseren, en laten zien dat jullie echte survivors zijn. In twee teams strijden jullie tegen elkaar en spelen jullie diverse estafette spelvarianten.

Bungee voetbal

Zijn je collega’s grote voetballiefhebbers? Dan doe je ze een groot plezier met Bungee voetbal. Tijdens de wedstrijd zitten jullie vast aan elastieken aan het plafond, dus je kunt alleen in een bepaalde cirkel bewegen. Probeer je hier buiten te gaan, dan word je meteen teruggetrokken. Zie zo maar eens de bal in het doel te krijgen! Een grappige teambuildingsactiviteit die garant staat voor een hoop hilariteit. Ook voor vrouwen.

Karten

Bij ons kun je indoor karten, maar zónder dat je naar de benzine gaat ruiken. We hebben namelijk elektrische karts in huis (en ja, ze gaan even snel!). Trap het gas in en scheur de bochten door. De LED verlichting zorgt voor een spannend avontuur.

Lasergame

Lasergame is een populair bedrijfsuitje indoor. Zo kun je eindelijk eens je collega’s te grazen nemen, op een moment dat ze het niet verwachten! Daar scoor je punten mee.. Maar pas op dat je zelf niet wordt geraakt, want dan ben je drie seconden uitgeschakeld. Wie wordt de held van het spel?

All in the game

Ben je op zoek naar wat afwisseling? Ga dan voor All in the game, waarbij verschillende (hilarische) spellen worden gespeeld. Op de dag zelf mogen jullie er uit 25 kiezen. Zo kun je nog even overleggen en weet je zeker dat iedereen een activiteit heeft waar hij of zij veel plezier aan beleeft.

Bedrijfsuitje indoor op maat

Dit zijn maar een paar voorbeelden van onze mogelijkheden. Smaakt het naar meer? Bekijk dan snel al onze overige activiteiten. Mocht je het kiezen lastig vinden, dan helpen we je graag met een voorstel op maat. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 035 582 8000.

Karten

Karten

Lasergame

Lasergame

All in the game

All in the game

Elastiek voetbal

Elastiek voetbal

btn-deals