Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bedrijfsuitje met kinderen

Ga je een bedrijfsuitje met kinderen organiseren? Dat lijkt een hele opgave, maar niets is minder waar! Tenminste, als je het bij de Avontuurfabriek houdt. Wij hebben namelijk meer dan 50 activiteiten voor (heel) jong en oud! Terwijl jij straks de hoek om scheurt met je kart, glijdt je kleine jongen of meid gillend van de glijbaan af.

Kinderen tot 10 jaar

De kleine kids doe je geen groter plezier dan spelen in Spelekids. Een waar paradijs waar kinderen kunnen klimmen, glijden en springen. Of een duik nemen in de ballenbak. Hier kunnen ze al hun energie kwijt onder het toeziend oog van onze nanny’s. Van al dat spelen krijg je natuurlijk hartstikke trek. Dus dat wordt aanvallen met ons smul- en smikkelpakket!

Energieke tieners

Tieners zijn natuurlijk wel toe aan wat meer uitdaging. Geen probleem! Wat dacht je van een potje bowlen met LED verlichte banen en muziek? Of laat ze golf spelen in onze 3D onderwaterwereld met bewegende elementen. Kijken hoe snel ze de bal in de hole weten te slaan.. Voor de kinderen die van wat spanning en sensatie houden, is lasergamen een aanrader! Sluipend door de ruimte gaan ze op jacht naar hun tegenstander, om die te verrassen met wat rake stralen. En dat kunnen leeftijdsgenootjes zijn, of nóg leuker: hun eigen vader!

Volwassenen

Je collega’s hebben ondertussen nergens omkijken naar. Tenminste, niet naar de kinderen. En dat is maar goed ook, want ze staan zelf voor een uitdaging: winnen! En dat kan met van alles zijn. Je hebt namelijk enorm veel keuze uit verschillende activiteiten, want we hebben voor ieder wat wils. Zo kunnen ze bijvoorbeeld de strijd aangaan tijdens het karten. Onze karts zijn trouwens elektrisch, wat als groot voordeel heeft dat je niet gaat stinken naar benzine. Met name de vrouwen vinden dat een verademing. Maar ook lasergamen, paintball en bubbel voetbal (ja, in een ballon!) behoren tot de mogelijkheden.

Advies over bedrijfsuitje met kinderen

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis! Je bedrijfsuitje met kinderen wordt dus gegarandeerd dikke pret. Met hoeveel personen je ook bent, bij ons is oneindig veel mogelijk. Uiteraard met drinken en eten erbij, van All you can grill tot een uitgebreid buffet. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

Karten

Karten

Caribisch buffet

Caribisch buffet

Afrikaans buffet

Afrikaans buffet

Drankjes

Drankjes

btn-deals