Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bowling Hilversum

Ben je op zoek naar bowling Hilversum? Dan zitten we dicht in de buurt! De Avontuurfabriek vind je namelijk in Loosdrecht, waar we voldoende parkeergelegenheid voor de deur hebben. Wat bij ons het bowlen nog leuker maakt dan ergens anders, zijn onze bowlingbanen met LED verlichting! Zo wordt het uitje nog spectaculairder.

Zo werkt het

Of je nu met je sportieve collega of je oma komt, bowlen is leuk voor iedereen! Het gaat er namelijk niet om hoeveel kracht je hebt, maar wel welke techniek je toepast. Voor wie niet geregeld op de bowlingbaan staat, leggen we het spel nog even uit. Je hebt tien rondes, en elke ronde mag je twee keer gooien. Weet je in 1 beurt 10 kegels om te krijgen, dan heb je een strike! Dan ben je die beurt ook meteen klaar, en krijg je 10 punten. Bij de volgende ronde worden de punten van beide worpen verdubbeld. Dat tikt lekker aan! Weet je in twee beurten alle 10 de kegels om te krijgen, dan heb je een spare. Ook dan krijg je 10 punten, alleen worden bij de volgende ronde alleen de punten van de eerste worp verdubbeld. Hartstikke spannend dus, want wie scoort de meeste punten?

Kinderen tegen de volwassenen

De banen en de kegels veranderen steeds van kleur door onze LED verlichting. Extra feestelijk dus, en met de muziek erbij lijkt het net een disco. Krijg je meteen extra energie van. Ook voor kleine kinderen is het dikke pret, want die kunnen gewoon tegen de volwassenen spelen. Als zij aan de beurt zijn, gaan er namelijk automatisch onzichtbare bumpers omhoog. En die gaan vervolgens weer naar beneden als de volwassenen gaan gooien. Dus pas maar op, straks weten die kleintjes nog meer punten te scoren dan jij!

Meer dan alleen bowling Hilversum

Wil je het bowlen combineren met andere avonturen? Dat kan! We hebben namelijk meer dan 50 activiteiten onder hetzelfde dak. Blijven eten kan ook. Wat je wensen ook zijn, we helpen je graag aan een uitje op maat. Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

btn-deals