Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bowling Loosdrecht

Zoek je een locatie voor bowling in Loosdrecht? Dan zit je bij de Avontuurfabriek helemaal goed. Hier is het namelijk extra leuk, want de banen hebben LED verlichting! Zo wordt het gooien van je strike nóg spectaculairder.

Scoor een strike!

Bowling in Loosdrecht is het perfecte uitje met vrienden, familie en collega’s, want het staat garant voor veel plezier. En spanning, want je wilt natuurlijk wel winnen! Grijp die bowling bal en swiep hem de baan op. Die verandert continu van kleur, van groen naar geel en roze naar blauw. Hoeveel strikes weet jij te scoren? Ondertussen kun je gezellig met elkaar bijkletsen, en met één oog het scherm in de gaten houden wie er aan kop gaat.

Dikke pret voor kinderen

Ook kinderen zijn gek op bowling. Om de pret te verhogen, helpen we ze een handje met onzichtbare bumpers op de bowlingbanen, die automatisch omhoog gaan als de kleintjes aan de beurt zijn. Pas maar op, straks scoren ze nog veel meer punten dan jij! 

Smaakt naar meer

Van bowling krijg je natuurlijk trek! Gelukkig kun je in ons café bijkomen met een hapje en een drankje. Ook hier zit je in de sfeervolle LED verlichting. Heb je weer energie voor tien, en zin in nóg een activiteit? Dan zit je goed, want bij de Avontuurfabriek kun je kiezen uit maar liefst 50 activiteiten onder één dak!

LED bowling in Loosdrecht doe je dus bij de Avontuurfabriek! Reserveer nu je kleurrijke bowlingbaan! Of neem bij vragen gerust contact met ons op.

LED Bowlen

LED Bowlen

btn-deals