Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bubbel voetbal

Voetballen met een opblaasbare bal (ballon) om je heen, lijkt jou dit leuk samen met je vrienden, familie of collega’s? Kom dan bubbel voetbal spelen bij de Avontuurfabriek te Loosdrecht.

Wat is bubbel voetbal?

Het is te vergelijken met gewoon voetbal, het enige verschil is dat je voetbalt in een ballon. Je krijgt een ronde opblaasbare bal (ballon) om bijna je gehele lijf heen, alleen je hoofd en je onderbenen zijn vrij. Bij bubbel voetbal gelden dezelfde regels als voetbal, het alleen lastiger om de bal te raken, omdat je beperkt bent door de opblaasbare bal (ballon) om je heen. Met deze opblaasbare bal (ballon) kan gebotst, geduwd en gevallen worden zonder daar iets van te voelen.

Doel bubbel voetbal?

Het is vooral leuk om bubbel voetbal in te zetten als onderdeel van teambulding of activiteiten programma. Het gaat er namelijk net als bij het reguliere voetballen om, om met je team de meeste doelpunten te scoren en natuurlijk uiteindelijk te winnen!

Regels voor bubbel voetbal

De voetbalregels blijven hetzelfde, met als enige verschil dat tegen elkaar aan knallen zowel van voor, achter of vanaf de zijkant nu juist leuk en de bedoeling is. Andere overtredingen zoals een sliding worden niet getolereerd bij ons binnen de Avontuurfabriek.

Handig om te weten voor het bubbel voetbal

- Onder begeleiding van een scheidsrechter
- De activiteit duurt een half uur
- Minimale lengte is 1,50 m
- Te spelen vanaf 6 personen
- We hebben bubbel voetbal pakken voor kinderen (vanaf 1.50 meter)

Bubbel voetbal is de een fantastisch een hilarische activiteit voor een bedrijfsuitje of een uitje met je vrienden of familie. Het is zeker erg geschikt voor een vrijgezellenfeest of familiedag. 

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

btn-deals