Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Escape room Utrecht

De escape room bij Utrecht is wel een heel bijzondere. Tijdens een verbouwing van de Avontuurfabriek hebben we namelijk twee geheime kamers ontdekt. En daar word je 45 minuten opgesloten. Hoe snel weet jij de code te kraken om te ontsnappen? Beleef een spannend avontuur waarbij je out-of-the-box moet denken en allerlei puzzels, raadsels en mysteries gaat oplossen. Dacht je dat je je vrienden, collega’s en familie goed kent? Dan zul je verrast opkijken tijdens de samenwerking en interactiviteit. Kijk maar eens wie de leiding neemt, zijn ongezouten mening geeft en wie er met een ongelooflijk creatieve oplossing komt.

Voordat het avontuur begint, zullen we je eerst wat meer vertellen over de escape rooms. We hebben er twee: Bescherming Bevolking en de Radiokamer.

ESCAPE ROOM UTRECHT: BESCHERMING BEVOLKING

Meer dan 50 jaar geleden is deze post in het diepste geheim opgericht. Hier zaten de belangrijkste regioleiders van de Bescherming Bevolking, die verschillende scenario's doordachten. Bij het opheffen van deze post hebben ze ervoor gezorgd dat je wel de kamer zo in kunt lopen, maar daarna niet zomaar naar buiten stapt. Ze wilden namelijk niet dat alle achtergebleven informatie en spullen de kamer zomaar konden verlaten. De leiders hebben destijds dan ook allerlei slimme tricks en puzzels ingebouwd die je nodig hebt om de kamer te verlaten. Wil je weg? Dan zul je eerst de zeven kluisjes moeten openen, en de acht cijferige code achterhalen waarmee je de blokkade op de deur ongedaan kunt maken. 

ESCAPE ROOM UTRECHT: RADIOKAMER

Het station is al heel lang buiten werking, maar niet alle informatievoorzieningen zijn goed afgesloten. Zo kun je nog steeds berichten verzenden en ontvangen. Zet de receiver maar eens aan en luister goed, dan hoor je dat er nog steeds versleutelde codes worden ontvangen. Welke opdrachten en hints hebben de technici achtergelaten? Houd ze goed in de gaten, want die zullen eraan bijdragen de code te achterhalen! En dus de deur te openen.

De technici hebben de tijdschakelaar op 45 minuten gezet. Lukt het jullie binnen deze tijd de code te achterhalen, en de technici te slim af te zijn?

Omdat je van al dat nadenken trek krijgt, kun je dit ook combineren met een hapje of drankje in onze lounge. Reserveer snel of neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Je kunt al een escape room reserveren vanaf 4 personen. De minimum leeftijd is 16 jaar.

 

Escape Room

Escape Room

Escape box Mission Control

Escape box Mission Control

btn-deals