Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Groepsuitje

Ben jij de organisator van een groepsuitje? Misschien voor je collega’s, vrienden of familie. Hoe dan ook, bij de Avontuurfabriek gaat iedereen een leuke dag tegemoet. Kan ook bijna niet anders, met meer dan 50 activiteiten, binnen én buiten. Kies wat jou het leukste lijkt, of combineer er een paar voor de afwisseling.

Onze locatie bevindt zich in Loosdrecht, onder de rook van Hilversum. We zijn dus goed bereikbaar en hebben genoeg gratis parkeerplekken voor de deur. Wat we zoal in huis hebben? Een kleine greep uit ons brede aanbod voor een groepsuitje:

Volg de route

Je weet het natuurlijk maar nooit welke kant het op gaat met het weer, maar gelukkig waaien de meeste buien altijd over. Een populaire buitenactiviteit is onze Vespa of Solex tour. Met een routebeschrijving op zak, rijd je langs de mooiste plekjes. Een ware ontdekking waarbij je je ogen zult uitkijken. Wil je liever wat beweging in de benen? Dan kun je ook op de step springen, net als vroeger. We hebben alvast een leuke route voor je uitgestippeld.

Duik het avontuur in

Binnen zal er een wereld voor jullie opengaan, zoveel avonturen als we in huis hebben voor jullie groepsuitje. Voor de kleine kids hebben we een waar kinderparadijs waar ze kunnen klimmen en glijden. De wat oudere kinderen kunnen gewoon gezellig met de ‘grote mensen’ activiteiten meedoen. Zo kun je bij ons lasergamen, waarbij je het andere team zo vaak mogelijk moet zien te raken met je lasergeweer. Kun je eindelijk je irritante vriend of neef eens goed te grazen nemen. Dat kan trouwens ook op onze kartbaan. Trap het gaspedaal in van je supersnelle elektrische kart en scheur rakelings langs je vrienden heen. Wie is wie te slim af?

Hilarische spellen

Verder hebben we genoeg activiteiten die flink op de lachspieren werken. Bubbel voetballen is er zo eentje, waarbij je in een ballon moet proberen de bal in het doel te schieten. Inderdaad, dat is nog een hele uitdaging. Voor je het weet, bots je tegen elkaar op en rol je over de grond (van het lachen). Maar ook All in the game valt in deze categorie, waarbij je kunt kiezen uit 25 hilarische spellen.

Groepsuitje op maat

Vind je kiezen maar lastig, en kun je wel wat hulp gebruiken? Neem gerust contact met ons op voor een voorstel op basis van jouw wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we er hoe dan ook een onvergetelijke dag of avond van te maken!

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

Steptocht

Steptocht

Spelekids

Spelekids

Scooter rijden

Scooter rijden

btn-deals