Waar ben je naar op zoek?

Kom je eruit of juist niet?
Laat je gegevens achter en
wij nemen contact met je op!

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
Kom je
er niet uit?
klik hier
Onze Corona
maatregelen
klik hier

Groepsuitjes

Mix
& Deal

Dé unieke tool voor jouw ideale avontuur!

Voor groepen met

meer dan 30

Bekijk de mogelijkheden!
Voor groepen met

meer dan 30

Bekijk de mogelijkheden!
Voor

kinderfeestjes

Bekijk de mogelijkheden!

Daarom kies je voor
de Avontuurfabriek:

Centraal gelegen
in Nederland
13.500 m²
indoor plezier
50+ activiteiten
op één locatie
Groepen tot
750 personen

Groepsuitjes

De Avontuurfabriek is dé locatie voor groepsuitjes. We hebben niet alleen meer dan 50 (groeps)activiteiten onder één dak, we zijn ook nog eens heel centraal gelegen onder de rook van Hilversum. Daardoor zijn we voor iedereen makkelijk bereikbaar. En kom je met de auto, dan hebben we genoeg gratis parkeerplekken voor de deur.

We geven je graag alvast een tipje van de sluier van onze mogelijkheden. De overige activiteiten vind je allemaal op onze website. Is kiezen niet je sterkste punt? Dan helpen we je graag! Wij weten namelijk precies waar onvergetelijke groepsuitjes aan moeten voldoen.

Voor ieder wat wils tijdens jullie groepsuitje

Het maakt niet uit hoe gevarieerd de groep is, want we hebben voor ieder wat wils. De jongsten onder ons vermaken zich uitstekend met klimmen, springen en glijden in ons walhalla Spelekids. Heb je daar in ieder geval geen omkijken naar, want ook voor jullie is het tijd voor wat actie. Bij ons kun je het zo gek maken als je zelf wilt.

Ga je voor spanning en sensatie, en trap je het gaspedaal in van onze supersnelle elektrische karts? Of sluip je zo onopvallend mogelijk de donkere ruimte in met een laserpistool onder je arm? Maar ook bowlen blijft een klassieker, maar dan wel in een nieuw jasje. Bij ons zijn de witte banen namelijk gekleurd door de LED verlichting, dat meteen een feestelijk gevoel geeft.

Zin om flink te lachen? Kies dan voor bubbel voetbal (ja, in een ballon!), of All in the game, met keuze uit 25 hilarische spellen.

Groepsuitjes op maat

Je leest het al, bij de Avontuurfabriek valt meer dan genoeg te beleven. Maar ook aan eten en drinken hebben we gedacht, want van al die activiteiten krijg je natuurlijk trek. Met ons All you can grill arrangement krijg je meteen weer energie. We zijn zowel gespecialiseerd in grote als kleine groepsuitjes.

Wil je graag vrijblijvend advies op maat voor een onvergetelijke dag of avond? Neem dan gerust contact met ons op!