Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Kartbaan

Heb je zin om een heat te karten en op zoek naar een leuke kartbaan? Gevonden, want bij de Avontuurfabriek vind je een echte LED kartbaan. Karten zorgt voor een adreline kick en plezier. Het grote voordeel van de kartbaan van de Avontuurfabriek is dat je hier elektrisch kunt karten. Dat betekend dat je niet naar benzine gaat ruiken en hierdoor hoef je bij ons geen overall aan.

Unieke kartbaan

Ons circuit is dan ook volledig verlicht met meer dan 50.000 Watt aan LED verlichting. Dit zorgt ervoor dat je soms het gevoel hebt dat je in een discotheek rijdt. De baan bestaat dan uit een regenboon aan kleuren. En we draaien op het moment dat je onze V8 motor niet meer hoort leuke muziek.

Voor wie is onze kartbaan geschikt?

Karten op onze kartbaan is voor alle leeftijden. Vanaf 1.35 meter mag je zelf in een kart rijden. Ben je nog kleiner dan 1.35 meter of vind je het spannend? We hebben ook een DUO kart waarbij je plaats neemt naast een volwassen rijder. Kinderen laten we rijden in een kinderheat, wat inhoudt dat we de snelheid hebben gereduceerd ten opzichte van volwassenen. We combineren nooit kinder en volwassenen heats. De volwassenen kunnen natuurlijk wel meerijden in een kinderheat maar dan rijden ze ook op een gereduceerde snelheid.

Benieuwd hoe het er op de kartbaan aan toegaat?

Je loopt via de hoofdingang naar binnen en hier kom je aan bij onze receptie. De medewerkers hier zullen je alles uitleggen en de startbewijzen voor jullie klaarmaken. Je ondertekent je startbewijs en kijkt naar het heatnummer waarin jullie zullen rijden. Met het startbewijs in je hand loop je door naar de bar. Jullie hebben nog even de tijd dus bestellen wat te drinken (geen alcohol natuurlijk ;)). Na een tijdje verspringt het heatnummer boven de baan naar jullie nummer.

Jullie lopen naar de baan waar een medewerker jullie staat op te wachten. Hij/zij zal jullie alle regels uitleggen. Als alles duidelijk is en iedereen een helm opheeft, stappen jullie in de karts. 3, 2, 1 … GO! Daar gaan jullie. De twee rondes zullen jullie wat langzamer rijden om de baan te verkennen. Dit komt goed uit; je kunt zo de mooi verlichte baan eens goed bekijken. Na 1 ronde gaat de snelheidsbeperking eraf en start jullie heat. Vanaf nu doe je je best om de snelste ronde neer te zetten. Hierop wordt de winnaar bepaald. Je kunt tijdens de heat al zien hoe je het doet.

Na 12 minuten wordt er omgeroepen dat jullie terug de pits in moeten. Je rijdt weer terug en zet de kart neer. Julie stappen uit en de medewerker overhandigd jullie de scorelijst.        

Met de lijst lopen jullie terug naar de bar.. Nog een heat?

Enthousiast geworden van dit verhaal? Kom dit dan zelf beleven! Je kunt een reservering maken door te bellen naar 035-5828000 of klik hier.

Karten

Karten

btn-deals